Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έμεινες; Κατά 50% φταίει η μπαταρία

Έμεινες; Κατά 50% φταίει η μπαταρία

31/1/2024

Λόγω καιρού η μπαταρία έχει αυξημένες ανάγκες
To 46,3% των κλήσεων σε οδική οφείλεται στη μπαταρία
Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο δίνει τη λύση
Τα δέκα πλεονεκτήματα της γνήσιας μπαταρίας

Λόγω καιρού η μπαταρία έχει αυξημένες ανάγκες

Η κακοκαιρία επιβάλλει  να φροντίσεις την μπαταρία του αυτοκινήτου σου, ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο μαζί της.

¶λλωστε μην ξεχνάτε πως πρόκειται για μια περίοδο που οι μπαταρίες έχουν αυξημένες αρμοδιότητες, λόγω της διαρκής χρήση του κλιματισμού και συνήθως οι αποστάσεις που κάνουμε είναι μικρές, δουλειά, ψώνια, οικογενειακές υποχρεώσεις. Όμως η οδήγηση σε μικρές αποστάσεις φθίνει σημαντικά την μπαταρία, καθώς το δυναμό δεν προλαβαίνει να αναπληρώσει τη χαμένη ενέργεια της εκκίνησης και των μερών, που απαιτούν ενέργεια όπως το multimedia.

To 46,3% των κλήσεων σε οδική οφείλεται στη μπαταρία

Σας ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά; Ας δούμε τι λένε τα στατιστικά σχετικά με τις βλάβες των αυτοκίνητων, στις οποίες καλείται η οδική βοήθεια.

Σύμφωνα με την ADAC, η οποία παρέχει υπηρεσίες οδικής βοήθειας στη Γερμανία, οι ακινητοποιήσεις οχημάτων λόγω προβλήματος στην μπαταρία αποτέλεσαν συνολικά το 46,3% των περιπτώσεων βλάβης, απέχοντας κατά 30 ποσοστιαίες μονάδες της δεύτερης δημοφιλέστερης αιτίας που ήταν τα ηλεκτρονικά συστήματα του κινητήρα. Κάθε δεύτερο όχημα οδικής που βλέπετε στο δρόμο είναι επειδή κάποιος έμεινε από μπαταρία.

Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο δίνει τη λύση

Φυσικά ο μοναδικός που μπορεί να σας διασφαλίσει επΆ αυτού είναι το εξουσιοδοτημένο δίκτυο. Είναι οι ειδικοί και έχουν εκπαιδευτεί, ώστε να ξέρουν πια μπαταρία ταιριάζει στο δικό σου αυτοκίνητο και φυσικά να πραγματοποιούν τη διαδικασία προσαρμογής της με το ηλεκτρικό κύκλωμα του αυτοκινήτου. Παράλληλα μην ξεχνάτε πως δεν είναι όλες οι μπαταρίες ίδιες. Υπάρχουν πολλών ειδών μπαταρίες με διαφορά στα αμπερώρια και με διαφορετικά χαρακτηριστικά εφόσον προορίζονται για οχήματα με λειτουργία start/stop και συνεπώς πρέπει να γίνει σωστή επιλογή ώστε να μη δημιουργηθεί ζημιά.

Οι εταιρείες που δίνουν πάντα προτεραιότητα στις ανάγκες των κατόχων τους, έχουν περιλάβει στις after sales υπηρεσίες τους και ειδικά προγράμματα για την μπαταρία των μοντέλων τους που περιλαμβάνουν δωρεάν ελέγχους και ειδικές προσφορές για αγορά καινούρια μπαταρίας εφόσον χρειαστεί.

Τα δέκα πλεονεκτήματα της γνήσιας μπαταρίας:

  • Εγγυώνται κορυφαία ποιότητα, ασφάλεια και απόδοση, λόγω των αυστηρών προτύπων των διαδικασιών κατά την παραγωγή, τη φύλαξη και τη φροντίδα
  • Εγκεκριμένες βάσει προδιαγραφών από τον κατασκευαστή και έχουν δανική εφαρμογή, όπως ορίζεται για το κάθε αυτοκίνητο
  • Έχουν υποστεί εξαντλητικά tests προτού εγκριθούν για τοποθέτηση
  • Έχουν ακριβώς τις προδιαγραφές που απαιτούνται σε χωρητικότητα και ισχύ εκκίνησης
  • ¶ριστη «συνεργασία» µε όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου
  • Μεγαλύτερος κύκλος ζωής
  • ¶ριστη εκκίνηση σε συνθήκες ψύχους
  • Μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης
  • Χαμηλός ρυθμός αυτοεκφόρτισης
  • Εργοστασιακή Εγγύηση

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις