Συνεργείο LOMIOS TUNING: Τεράστια εμπειρία σε VAG Group

Διαβάστηκε από 10401 αναγνώστες - 17/2/2020

Το εξειδικευμένο συνεργείο Lomios Tuning, με την τεράστια πείρα του γύρω από τα μοντέλα που ανήκουν στο VAG Group, δεσμεύεται πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα σας.

Η επιχείρηση του Κλεάνθη Λόμιου βρίσκεται στα Γλυκά Νερά αναλαμβάνει εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης για όλες τις μάρκες, με εξειδίκευση στα μοντέλα του Vag Group (Audi, VW, Seat, Skoda).  

Όποιο μοντέλο αυτοκινήτου και να έχετε, όσο σπάνιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, από το συνεργείο Lomios Tuning δεν πρόκειται να φύγετε χωρίς το αυτοκίνητο σας να λειτουργεί σε άριστη κατάσταση.

Το προσωπικό της εταιρίας δεν σταματά να εμπλουτίζει τις γνώσεις του γύρω από όλα τα νέα μοντέλα αλλά και τις τεχνολογίες που αυτά φέρνουν, ενώ τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται διαθέτουν το πιο ενημερωμένο λογισμικό.

Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων

Τα χρόνια παρουσίας στον χώρο και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι η πιο τρανή απόδειξη για την επαγγελματική δουλειά που γίνεται.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λ. Λαυρίου 126 Γλυκά Νερά
Τηλέφωνο: 210 3511823
Κινητό: 698 3720927
 
 

Σχετικες Ειδησεις