Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Abarth 600e: Αποκάλυψη για το ισχυρότερο Abarth όλων των εποχών!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Abarth 600e: Αποκάλυψη για το ισχυρότερο Abarth όλων των εποχών!

1/4/2024

Νέες εικόνες του 600e δημοσίευσε η Abarth.
Πρώτη οπτική με την καμπίνα του ηλεκτρικού SUV.
Η έκδοση Scorpionissima θα παραχθεί σε μόλις 1.949 αυτοκίνητα.
Με 240 άλογα είναι το πιο ισχυρό Abarth.

Νέες εικόνες του 600e δημοσίευσε η Abarth

75 χρόνια ζωής συμπλήρωσε η Abarth και αποφάσισε να το γιορτάσει δίνοντας στη δημοσιότητα νέες εικόνες του 600e. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι μιλάμε για το ισχυρότερο Abarth όλων των εποχών το οποίο θα φτάσει με 240 άλογα. Ανάμεσα στις νέες εικόνες βρίσκουμε και την πρώτη από την καμπίνα του ηλεκτρικού «καυτού» SUV.

Πρώτη οπτική με την καμπίνα του ηλεκτρικού SUV

Στην καμπίνα το ενδιαφέρον κεντρίζουν τα μπάκετ καθίσματα, τα οποία σύμφωνα με τη μάρκα διαθέτουν τέσσερα διαφορετικά είδη αφρού. Από κει και πέρα παρατηρούμε τη μεγάλη οθόνη 10 ιντσών του infotainment με ειδικό μενού, αλλά και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Η ονομασία Abarth υπάρχει και στο ταμπλό, μπροστά από τη θέση του συνοδηγού, ενώ το πολυλειτουργικό τιμόνι έχει σχεδιαστεί με επίπεδη βάση.

Η έκδοση Scorpionissima θα παραχθεί σε μόλις 1.949 αυτοκίνητα

Εξωτερικά, στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη αεροτομή και ο αεροδυναμικός διαχύτης που φέρει το λογότυπο του σκορπιού. Aλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν φαρδύτερα ελαστικά σε τροχούς 20 ιντσών, ενισχυμένο σύστημα πέδησης και μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Ένα μεγάλο αυτοκόλλητο «Abarth +» δεσπόζει ακριβώς πάνω από τα μαρσπιέ και ένα λογότυπο με τον σκορπιό σε νέον πράσινη εμφάνιση βρίσκεται στο μπροστινό φτερό.  

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω μοντέλο αφορά την ειδική έκδοση λανσαρίσματος Scorpionissima. Το εν λόγω μοντέλο είναι βαμμένο σε ένα εντυπωσιακό μωβ χρώμα, ενώ η Abarth γνωστοποίησε πως θα κατασκευάσει μόνο 1.949 αυτοκίνητα.

Με 240 άλογα είναι το πιο ισχυρό Abarth

Στο παρελθόν η Abarth έχει ανακοινώσει πως το ισχυρότερο Abarth όλων των εποχών θα κινείται από ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 240 ίππων. Αυτοί είναι φυσικά πολλοί περισσότεροι από τους 156 ίππους του Fiat 600e. Παράλληλα είπε ότι η σύμπραξή της με την Stellantis Motorsport απέδωσε την πλατφόρμα Perfo-eCMP, που αποτελεί μια συνολικά αναβαθμισμένη εκδοχή της eCMP πλατφόρμας αλλά με σπορ καταβολές.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις