Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανανεωμένο το νέο Ariya Nismo της Nissan
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο το νέο Ariya Nismo της Nissan

11/1/2024

Το καινούργιο Nissan Ariya Nismo θα παρουσιαστεί στο προσεχές Tokyo Auto Salon στις 12 Ιανουαρίου. Έρχεται με ανανεωμένο εξωτερικό σχεδιασμό, νέες ρυθμίσεις στο σύστημα μετάδοσης κίνησης και συνδυαστική ισχύ 395 ίππων.

Στις 12 Ιανουαρίου η παρουσίαση του νέου Nissan Ariya Nismo

Μία νέα έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκινήτου SUV Nissan Ariya Nismo θα παρουσιαστεί από την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία στις 12 Ιανουαρίου στο Tokyo Auto Salon. Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί το ακριβές όνομά του, γνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός του θα βασίζεται στον προκάτοχό του που είχε κυκλοφορήσει το 2022. Ωστόσο θα διαθέτει πιο αθλητικό body kit, ζάντες μεγαλύτερης διαμέτρου και χαμηλότερη ανάρτηση.

Ανανεωμένος εξωτερικός σχεδιασμός

Πιο συγκεκριμένα, στο εξωτερικό του γίνονται σημαντικές αναβαθμίσεις, όπως η προσθήκη spoiler που προεξέχει στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα, και παρόμοιες στιλιστικές πινελιές που θυμίζουν πτερύγια στα μαρσπιέ. Οι νέες ζάντες αλουμινίου Enkei και τα λάστιχα Michelin Pilot Sport προσδίδουν αγωνιστικότερο προφίλ. Στο εσωτερικό, αξιοσημείωτη είναι η προσθήκη bucket καθισμάτων, το νέο sportive τιμόνι και η ολόμαυρη οροφή.

Αλλαγές και στον τομέα της απόδοσης

Στον τομέα των αναρτήσεων συναντάμε πιο σκληρό setup, ενώ αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στα συστήματα φρεναρίσματος και τιμονιού. Ειδικές ρυθμίσεις έχουν προβλεφθεί για το σύστημα μετάδοσης κίνησης e-4ORCE, ενώ η επιτάχυνση 0-120 χλμ. είναι ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορη συγκριτικά με τη standard έκδοση. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες δίνουν συνδυαστικά ισχύ 395 ίππων και ροπή 599 Nm. Τέλος, φημολογείται ότι η έκδοση Nismo θα είναι διαθέσιμη με επιλογές μπαταρίας 63 και 87 kW.

Στο προσεχές Tokyo Auto Salon θα γίνει η παρουσίαση

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε από την ίδια τη Nissan στο προσεχές Tokyo Auto Salon στις 12 Ιανουαρίου, όπου το Nissan Ariya Nismo θα παρουσιαστεί πλάι στις ειδικές Nismo εκδόσεις των GT-R, Fairlady Z και Skyline.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε