Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το σχέδιο προέρχεται από την ιστοσελίδα auto-moto.

Το σχέδιο προέρχεται από την ιστοσελίδα auto-moto.

Ανεπίσημο σχέδιο μας δείχνει τη νέα Lancia Gamma

2/5/2024

Έρχεται το 2026.
Σχεδίαση με στοιχεία από το Pu+Ra HPE concept.
Ηλεκτρική έως 400 άλογα.
Μετά την Gamma ακολουθεί η Delta.

Έρχεται το 2026

Μετά την Ypsilon η Lancia ετοιμάζεται να φέρει και πάλι πίσω στην γκάμα της την Gamma. Το επερχόμενο μοντέλο θα πάρει το ρόλο της ναυαρχίδας της ιταλικής μάρκας και είναι προγραμματισμένο να ντεμπουτάρει το 2026. Σήμερα ένα ανεξάρτητο σχέδιο έρχεται για να μας προσφέρει μία πρώτη «γεύση» της εξωτερικής εμφάνισης, που θα έχει η νέα Gamma.

Σχεδίαση με στοιχεία από το Pu+Ra HPE concept

Στο σχέδιο, που δημοσιεύει η ιστοσελίδα auto-moto, η Lancia Gamma εμφανίζεται με πεντάθυρο «sportback» αμάξωμα με κουπέ οροφή. Το μοντέλο λαμβάνει τα κύρια στιλιστικά στοιχεία του Pu+Ra HPE concept, συμπεριλαμβανομένης της φωτιζόμενης μάσκας, των στρογγυλών πίσω φώτων, της πανοραμικής ηλιοροφής και του ρετρό φουτουριστικού εσωτερικού εμπνευσμένου από ιταλικά έπιπλα με οικολογικά υλικά, στοιχεία που συναντούμε και στη νέα Ypsilon. Από κει και πέρα η Lancia Gamma αναμένεται να έχει μήκος περίπου 4,7μ.  

Ηλεκτρική έως 400 άλογα

H νέα Gamma θα εξοπλίζεται με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, καθώς η Lancia έχει δεσμευτεί να προσφέρει μόνο ηλεκτρικά από το 2026. Η Gamma αναμένεται να χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική STLA Medium, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να προσφέρει έως και 700 χιλιόμετρα αυτονομίας και να παράγει περίπου 400 άλογα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αργότερα να ακολουθήσει και μία πιο «καυτή» έκδοση HF.

Ακολουθεί η Delta

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως μετά την έλευση της Gamma θα ακολουθήσει και η νέα Delta που έρχεται το 2028.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις