Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αυτές είναι οι τιμές του Volkswagen Tiguan στην Ελλάδα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτές είναι οι τιμές του Volkswagen Tiguan στην Ελλάδα

10/4/2024

Ξεκινάει από 34.300 ευρώ.
Θα προσφέρεται ως Plug-in υβριδικό, βενζίνη και diesel.
Καμπίνα με οθόνες που θυμίζει τα ηλεκτρικά ID.
Σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις.

Αξιζει να μαθετε

Ξεκινάει από 34.300 ευρώ

Η Volkswagen ανακοίνωσε τις τιμές του νέου Tiguan για την αγορά της Ελλάδας. Από 34.300 ευρώ ξεκινάει το γερμανικό SUV, το οποίο προσφέρεται σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις, με βενζίνη, diesel και Plug-in υβριδικό.

Θα προσφέρεται ως Plug-in υβριδικό, βενζίνη και diesel

Το ολοκαίνουργιο Volkswagen Tiguan αρχικά προσφέρεται με τον 1,5 eTSI ήπια υβριδικό κινητήρα βενζίνης σε εκδόσεις 130 και 150 ίππων. Στη συνέχεια ακολουθεί ο 2λιτρος diesel κινητήρας απόδοσης 150 ίππων και 193 ίππων (τετρακίνητη έκδοση), ενώ το μοντέλο διατίθεται και ως Plug-in υβριδικό σε εκδόσεις 204 και 272 ίππων. Να σημειωθεί πως αμφότερες οι Plug-in υβριδικές επιλογές έχουν ηλεκτρική αυτονομία 100 χιλιομέτρων χάρη σε μία μπαταρία 19,7 kWh.

Καμπίνα με οθόνες που θυμίζει τα ηλεκτρικά ID

Στην καμπίνα, στη μέση του ταμπλό υπάρχει μία τεράστια οθόνη αφής τύπου τάμπλετ 12,9 ή 15 ιντσών, ενώ υπάρχουν και τα παραδοσιακά μπουτόν. Ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών με τέσσερις διαφορετικές διαμορφώσεις, το πολυλειτουργικό τιμόνι και ένα περιστροφικό χειριστήριο με ενσωματωμένη οθόνη για το σύστημα πολυμέσων, είναι κάποια από τα αξιοσημείωτα στοιχεία του νέου Tiguan.

Σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις

Στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου το Volkswagen Tiguan προσφέρεται σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις, αφού μετά το βασικό μοντέλο ακολουθούν οι εκδόσεις Life, More και R-Line. Το κόστος απόκτησης ξεκινάει από 34.300 ευρώ, ενώ η τιμή της κορυφαίας Plug-in υβριδικής έκδοσης των 272 ίππων ορίζεται από 53.900 ευρώ. Σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό, στην εισαγωγική έκδοση υπάρχει μεταξύ άλλων 9 αερόσακοι, προβολείς LED, ψηφιακός πίνακας οργάνων 10 ιντσών, κεντρική οθόνη αφής 12,9 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, σειρόμενη πίσω σειρά καθισμάτων, ράγες οροφής, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις