Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
DS: Παρουσιάζει τρία ηλεκτρικά μέσα σε δύο χρόνια

DS: Παρουσιάζει τρία ηλεκτρικά μέσα σε δύο χρόνια

9/10/2023

Η DS επιβεβαίωσε τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ένα ηλεκτρικά DS 4 θα φτάσει τον επόμενο χρόνο και θα ακολουθήσει ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο βασισμένο στην πλατφόρμα STLA Medium.

Στο δρόμο το ηλεκτρικό DS 4

Η DS Automobiles ετοιμάζεται να μετατραπεί σε μία αποκλειστική μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων από το 2024 και μετά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε νέο μοντέλο που θα παρουσιαστεί θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, χωρίς επιλογή για παραδοσιακό κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Προς το παρόν, η DS δεν έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το ηλεκτρικό DS 4 τον επόμενο χρόνο. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ένα ακόμα νέο αυτοκίνητο που θα βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Medium της εταιρείας Stellantis.

Η DS υποσχέθηκε ότι το επερχόμενο αυτοκίνητο θα διαθέτει εξαιρετική τεχνολογία και πολυτέλεια και θα έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες των πελατών. Παρόλο που δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες, η DS ανακοίνωσε ότι το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με μπαταρία 98 kWh, προσφέροντας 700 χιλιόμετρα αυτονομία.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις