Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Διέρρευσαν δεκάδες ονόματα από τα μελλοντικά μοντέλα της Scout

Διέρρευσαν δεκάδες ονόματα από τα μελλοντικά μοντέλα της Scout

2/1/2024

Πολλά ονόματα στη λίστα της Scout.
Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται τα Baler, Forma, Harrow και Rallye.
Συμφωνία της VW με την Magna Steyr για την κατασκευή των μοντέλων Scout.
Έρχεται SUV off-road και pick-up για αρχή.

Πολλά ονόματα μοντέλων στη λίστα της Scout

H Scout Motors, η νέα εταιρεία του Ομίλου Volkswagen, προχώρησε στην κατοχύρωση δεκάδων ονομάτων, τα οποία στο μέλλον αναμένεται να κοσμούν τα μοντέλα που θα παρουσιάσει. Τα ονόματα αυτά διέρρευσαν λίγες ημέρες μετά τη συνεργασία της VW με τη Magna Steyr για την κατασκευή των μοντέλων της Scout και ενώ ετοιμάζεται το πρώτο off-road SUV, αλλά και ένα pick-up.

Ανάμεσα στα ονόματα βρίσκονται τα Baler, Forma, Harrow και Rallye

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε η Scout υπέβαλε τουλάχιστον 50 αιτήσεις στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ, πολλές από τις οποίες αφορούσαν ονόματα μοντέλων. Μεταξύ αυτών είναι τα ονόματα που χρησιμοποίησε η International Harvester όταν κατασκεύασε τον αρχικό Scout μεταξύ 1961 και 1980 και περιλαμβάνουν τα: Scout 80, Scout 800, Scout II, Terra, Traveler και Super Scout. Από κει και πέρα αιτήσεις κατατέθηκαν και για τα Sportstar, Terratar, Trailstar, Travelstar, Aristocraft, Baler, Forma, Harrow, Rallye, Scout Spirit, Scythe, Sno-Star, SR-2, SSII, Swather, Tellus, Terra και Tresher.

Συμφωνία της VW με την Magna Steyr για την κατασκευή των μοντέλων Scout

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγο διάστημα η Volkswagen ήρθε σε συμφωνία με την Magna Steyr (μια αυστριακή εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων και κινητήρων), για βοήθεια στην Scout αναφορικά με την ανάπτυξη των μοντέλων της. Η είδηση έγινε γνωστή από Μέσα του εξωτερικού, χωρίς οι δύο μάρκες να προχωρούν σε κάποιο σχόλιο.

Έρχεται SUV off-road και pick-up για αρχή

Τέλος, θυμίζουμε πως η Volkswagen ανακοίνωσε ότι θα επαναφέρει τη μάρκα Scout το 2022 και αργότερα επιβεβαίωσε την κατασκευή ενός εργοστασίου αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη Νότια Καρολίνα για την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων. Ταυτόχρονα, η εταιρεία επιβεβαίωσε την ανάπτυξη ενός SUV και ενός pick-up, χωρίς όμως να προχωρά στη δημοσιοποίηση περισσότερων λεπτομερειών.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις