Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Διέρρευσε το νέο Jeep Wagoneer S
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσε το νέο Jeep Wagoneer S

23/1/2024

Εικόνες του μοντέλου παραγωγής διέρρευσαν στο διαδίκτυο.
LED μπάρες μπροστά και πίσω, αεροτομή και ηλιοροφή.
Θα βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Large.
Ντεμπούτο μέσα στο 2024.

Εικόνες του μοντέλου παραγωγής διέρρευσαν στο διαδίκτυο

Εικόνες που δείχνουν το Jeep Wagoneer S, πριν αυτό κάνει την επίσημη πρεμιέρα του μέσα στο 2024 διέρρευσαν και σας τις παρουσιάζουμε. Οι εικόνες ανέβηκαν και μετά από λίγο κατέβηκαν στα social media της εταιρείας, αλλά οι χειριστές του φόρουμ Mopar Insiders λειτούργησαν τάχιστα και τις κατέβασαν, προκειμένου αυτές στη συνέχεια να κάνουν το γύρω του διαδικτύου. Έτσι μπορούμε να έχουμε μία πρώτη «γεύση» του μοντέλου παραγωγής.

LED μπάρες μπροστά και πίσω, αεροτομή και ηλιοροφή

Το μοντέλο παραγωγής του Jeep Wagoneer S μοιάζει αρκετά με το concept που παρουσιάστηκε το 2022. Οι λεπτές LED μπάρες μπροστά και πίσω, αλλά και η αεροτομή στο τέλος της οροφής είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά, όπως και η μεγάλη ηλιοροφή.

Θα βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Large

Το νέο SUV θα είναι τετρακίνητο, θα αποδίδει έως 608 ίππους και θα φτάνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα. θα έχει ως βάση του την πλατφόρμα STLA Large, με την Stellantis να έχει πει πως τα οχήματα που θα βασιστούν σε αυτή θα έχουν μήκος 4.650 έως 5.400 χλστ., μεταξόνιο 2.870-3.075 χλστ., πακέτα μπαταριών 85 έως 118 kWh και αυτονομία έως 800 χλμ..

Ντεμπούτο μέσα στο 2024

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου Jeep Wagoneer S αναμένεται να γίνει τους επόμενους μήνες και το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο για αγορά περί το φθινόπωρο του 2024. Να σημειωθεί πως το Jeep Wagoneer S πέραν της αγοράς των ΗΠΑ, θα προσφερθεί και στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις