autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Ελλάδα: 40χρονη συνελήφθη 2 φορές σε 4 μέρες για οδήγηση στη ΛΕΑ

Ελλάδα: 40χρονη συνελήφθη 2 φορές σε 4 μέρες για οδήγηση στη ΛΕΑ

1/10/2025

Της πήραν (για πρώτη φορά) το δίπλωμα επειδή εντοπίστηκε να οδηγεί στη ΛΕΑ
Τέσσερις ημέρες μετά (χωρίς να έχει δίπλωμα) εντοπίστηκε να κάνει την ίδια παράβαση
1.350 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για 18 μήνες, το νέο πρόστιμο.

autoagora Team

Ελλάς το μεγαλείο σου!

Στη σύλληψη 40χρονης οδηγού, η οποία εντοπίστηκε για δεύτερη φορά σε διάστημα τεσσάρων ημερών να οδηγεί αυτοκίνητο στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης της Αττικής Οδού, ενώ της είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης για την ίδια παράβαση, προχώρησε η ελληνική αστυνομία.

Στις 30 Σεπτεμβρίου στην Αττική Οδό, έλαβε χώρα το περιστατικό

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες της 30ης Σεπτεμβρίου. Όπως διαπιστώθηκε μετά τον έλεγχο των αστυνομικών, η 40χρονη είχε τελέσει την ίδια παράβαση πριν από τέσσερις ημέρες, για την οποία της είχε επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο και της είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης για χρονικό διάστημα 40 ημερών.

1.350 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για 18 μήνες

Για την υποτροπή της, της επιβλήθηκε νέο διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.350 ευρώ και νέα αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης για χρονικό διάστημα 18 μηνών.

Επίσης, η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

CITROEN
OPEL