Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ελλάδα: Απαγόρευσαν σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο να ταξιδέψει από Σάμο

Ελλάδα: Απαγόρευσαν σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο να ταξιδέψει από Σάμο

20/12/2023

Του απαγόρεψαν την είσοδο σε δρομολόγιο Σάμος-Πειραιά
Το πλήρωμα τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να μπει λόγω απόφασης της εταιρείας για τα συγκεκριμένα οχήματα.
Ο επιβάτης είχε αγοράσει κανονικά εισιτήριο για τη μεταφορά του αυτοκινήτου. Συμφωνείτε με τις αποφάσεις αυτές των ακτοπλοϊκών;

Απαγόρευσαν την είσοδο σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Πολλά είχαν ακουστεί μέχρι και σήμερα στο εξωτερικό (κυρίως), για απαγορεύσεις από ακτοπλοϊκές εταιρίες σε κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Δεν ήταν και λίγα έως τώρα τα παραδείγματα όπου απαγόρευαν την είσοδο σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με τον φόβο κάποιας πυρκαγιάς, ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Πλέον συμβαίνει και στην χώρα μας...

Το απόγευμα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου στις 17:30, ώρα αναχώρησης του πλοίου από το λιμάνι Σάμου για Πειραιά, ιδιοκτήτης ηλεκτρικού αυτοκινήτου που είχε σκοπό να ταξιδέψει με το συγκεκριμένο πλοίο, αντιμετώπισε την άρνηση του πληρώματος, και στο τέλος έμεινε έξω... Ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, είχε πληρώσει και εκδόσει κανονικά το εισητήριο του, αλλά το προσωπικό του αρνήθηκε την επιβίβαση.

Με απόφαση της ναυτιλιακής, απαγορεύουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Όταν ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου αντέδρασε στην απαγόρευση, το πλήρωμα του πλοίου τον ενημέρωσε, πως είχε να κάνει με την πολιτική της εταιρείας σχετικά με τα ηλεκτρικά οχήματα. Ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρικού, είναι επαγγελματίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και έχει μεταφέρει αρκετές φορές αυτοκίνητα με τη εν λόγω εταιρεία, χωρίς να υπάρξει ποτέ πρόβλημα, χωρίς όμως στις δηλώσεις του να ξεκαθαρίζει αν είχε προσπαθήσει να ταξιδέψει ξανά με ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Θα αποτελεί πρόβλημα για όλους τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών

Αν επικρατήσει πάντως αυτή η πολιτική από ακτοπλοϊκές στην Ελλάδα, θα είναι μεγάλο το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αφού ουσιαστικά δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν στα Ελληνικά νησιά. Και μάλιστα δεν θα περιοριστούν μόνο οι ιδιοκτήτες, αλλά και οι υποψήφιοι αγοραστές που μένουν μόνιμα σε κάποιο νησί, αφού θα είναι αδύνατον να μεταφερθεί ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε