Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Εντοπίστηκε το νέο Tesla Model 3 Ludicrous;

Εντοπίστηκε το νέο Tesla Model 3 Ludicrous;

27/2/2024

Το ισχυρότερο Tesla Model 3 εντοπίστηκε.
Θα ονομάζεται Ludicrous.
Δύο βίντεο αποκαλύπτουν το μοντέλο.
Με περισσότερα από 500 άλογα.

Αξιζει να μαθετε

Το ισχυρότερο Tesla Model 3 εντοπίστηκε

Η Tesla ετοιμάζεται να εισάγει μια νέα έκδοση υψηλών επιδόσεων του Model 3 και όπως φαίνεται το αυτοκίνητο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια διαφημιστικού σποτ. Το νέο μοντέλο όλα δείχνουν πως θα ονομάζεται Model 3 Ludicrous, ονομασία που θα συνοδεύει τις ισχυρότερες εκδόσεις των αυτοκινήτων της φίρμας.

Θα ονομάζεται Ludicrous

Δύο βίντεο που δείχνουν το ισχυρότερο Tesla Model 3 αναρτήθηκαν στο Χ. Σε αυτά φαίνεται πως το όνομα Performance αποτελεί παρελθόν. Στις κορυφαίες εκδόσεις τους τα νέα Tesla θα ξεχωρίζουν από την ονομασία Ludicrous, που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως στο Model S.

Δύο βίντεο αποκαλύπτουν το μοντέλο

Σύμφωνα με τον Desmond Wisley που ανέβασε τα βίντεο, το  Tesla Model 3 Ludicrous εντοπίστηκε στη Βαλένθια της Ισπανίας, όπου η Tesla προφανώς γύριζε ένα διαφημιστικό σποτ. Στο πρώτο βλέπουμε ένα κόκκινο Model 3 με νέους τροχούς, σπορ καθίσματα και ένα πολύ ιδιαίτερο σήμα στο πίσω μέρος, που φαίνεται πως είναι το νέο λογότυπο της έκδοσης Ludicrous. Συνεχίζοντας στο δεύτερο βίντεο, εκεί φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι ξεσκεπάζουν ένα άλλο Model 3 που πάλι φαίνεται να έχει τα σπορ καθίσματα.

Με περισσότερα από 500 άλογα

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την απόδοση ή τις επιδόσεις του Tesla Model 3 Ludicrous. Η φημολογία, ωστόσο αναφέρει πως δεν αποκλείεται η ισχύς του να κυμαίνεται πάνω από 500 άλογα, ενώ ίσως να φτάνει και τα 700 άλογα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις