Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έρχεται το 2025 η πρώτη Mercedes-Mythos

Έρχεται το 2025 η πρώτη Mercedes-Mythos

23/2/2024

Πιο πολυτελείς από τις Maybach οι Mercedes-Mythos.
Πρώτη Mythos θα είναι η SL Speedster.
Οι Mercedes-Mythos θα μπουν απέναντι από τις Ferrari, McLaren & Aston Martin.

Πολυτέλεια στο τέρμα με τις Mercedes-Mythos

Η νέα οικογένεια υπερπολυτελών μοντέλων που ετοιμάζει η Mercedes, έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο. Ο λόγος για την σειρά Mythos, τα μοντέλα της οποίας θα είναι ακόμα πιο πολυτελή από αυτά της Maybach. Το πρώτο από αυτά θα είναι μία SL Speedster, που πρωταγωνιστεί και στην teaser εικόνα της γερμανικής μάρκας.

Το 2025 θα ντεμπουτάρει το πρώτο μοντέλο

Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία πίσω από τη νέα οικογένεια μοντέλων, Mythos της Mercedes, να πούμε πως έγινε γνωστή στα μέσα του 2022. Τότε η φίρμα είχε δημοσιεύσει μία teaser εικόνα ανακοινώνοντας τη νέα σειρά υπερπολυτελών μοντέλων, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν άλλες πληροφορίες. Φτάνοντας στο σήμερα, σε έγγραφο σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2023, η Mercedes χρησιμοποίησε την ίδια εικόνα teaser, για να ανακοινώσει ότι το πρώτο μοντέλο Mythos θα κυκλοφορήσει το 2025.

Πρώτη Mythos θα είναι η SL Speedster

Στην teaser εικόνα κάνει την εμφάνισή της μία SL Speedster, που θα είναι και το πρώτο μοντέλο της οικογένειας Mythos. Η τελευταία γενιά του roadster πωλείται ως AMG, αλλά μια έκδοση Maybach είναι επίσης στα σκαριά. Αυτό σημαίνει ότι το μελλοντικό μοντέλο με την επωνυμία Mythos θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και πολυτελές, κάτι που έχει γνωστοποιήσει σχετικά και η Mercedes.

Οι Mercedes-Mythos θα μπουν απέναντι από τις Ferrari, McLaren & Aston Martin

Όπως έχει ανακοινώσει η Mercedes, τα αυτοκίνητα που θα υπαχθούν στη σειρά Mythos θα είναι περιορισμένης παραγωγής και αυτοί που θα μπορούν να τα αποκτήσουν θα είναι οι πιο αφοσιωμένοι λάτρεις και συλλέκτες της μάρκας. Σκοπός της Mercedes είναι μέσω των μοντέλων Mythos να έρθει απέναντι σε μάρκες όπως οι Bentley, Aston Martin, Ferrari και McLaren.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις