Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Σχέδια του Kleber Silva για το πως θα μοιάζει το επόμενο Fiat Panda.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχέδια του Kleber Silva για το πως θα μοιάζει το επόμενο Fiat Panda.

Έρχεται ως ηλεκτρικό και ήπια υβριδικό το επόμενο Fiat Panda

6/2/2024

Έρχεται μέσα στο 2024
Θα κατασκευάζεται στη Σερβία
Θα έχει δύο επιλογές σε μπαταρία
Οι τιμές του στην Ευρώπη

Έρχεται μέσα στο 2024

Η Fiat ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 125 χρόνια της κλείνοντας αυτή τη χρονιά, με το λανσάρισμα μιας νέας γενιάς του δημοφιλούς μοντέλου της, του Panda. Φέτος δηλαδή αναμένεται να παρουσιαστεί ένα ολοκαίνουριο Panda που θα έχει αυξημένες διαστάσεις και ενισχυμένα crossover χαρακτηριστικά σε σχέση με το τρέχον μοντέλο. Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές για αναβάθμιση της τρέχουσας γενιάς για παράλληλη διάθεση με τη νέα.

Θα κατασκευάζεται στη Σερβία

Το νέο Panda θα βασίζεται στην πλατφόρμα της Smart Car του ομίλου Stellantis, την ίδια που χρησιμοποιείται και στο νέο Citroen e-C3. Υπολογίζεται ότι θα έχει μήκος λίγο πάνω από 4.000 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.540 χιλιοστά. Η κατασκευή του νέου Panda θα γίνεται στη Σερβία, αντί για τη Νάπολη, όπου γίνεται τώρα.

Θα έχει δύο επιλογές σε μπαταρία

Πιθανώς, το νέο Fiat Panda θα εφοδιαστεί με μπαταρία 44 kWh που θα προσφέρει αυτονομία περίπου 320 χιλιόμετρα. Αργότερα μπορεί να προστεθεί και πιο προσιτή επιλογή με μικρότερη αυτονομία. Επιπλέον, το νέο Panda αναμένεται πως θα προσφέρεται και ως ήπια υβριδική επιλογή.

Οι τιμές του στην Ευρώπη

Πληροφορίες για την τιμή δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά φήμες υποδεικνύουν ότι η τιμή του θα ξεκινά από περίπου 23.000 ευρώ για την ηλεκτρική έκδοση, ενώ οι εκδόσεις με κινητήρα εσωτερικής καύσης θα κοστολογηθούν πιο χαμηλά.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις