Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ευρωπαϊκό λανσάρισμα για το ανανεωμένο VW Golf & σε ειδική έκδοση 50
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ευρωπαϊκό λανσάρισμα για το ανανεωμένο VW Golf & σε ειδική έκδοση 50

16/2/2024

Αρχισαν οι παραγγελίες για το ανανεωμένο Golf.
Οι πρώτες ευρωπαϊκές τιμές του μοντέλου ανακοινώθηκαν.
Ντεμπούτο για την εορταστική έκδοση του Golf, Edition 50.

Αξιζει να μαθετε

¶ρχισαν οι παραγγελίες για το ανανεωμένο Golf

Το ευρωπαϊκό εμπορικό λανσάρισμα του ανανεωμένου Golf έλαβε σάρκα και οστά, με την Volkswagen στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των τιμών για την αγορά της Γερμανίας να αποκαλύπτει και μία νέα ειδική έκδοση με το όνομα Edition 50. Η νέα έκδοση ήρθε για να τιμήσει τα 50α γενέθλια του μοντέλου, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1974.

27.180 ευρώ η τιμή του ανανεωμένου Golf στη Γερμανία

Μετά την πρεμιέρα του ανανεωμένου Volkswagen Golf 8ης γενιάς, πριν από μερικές εβδομάδες, ανακοινώθηκαν οι πρώτες τιμές για την αγορά της Γερμανίας. Εκεί, το ανανεωμένο Golf ξεκινάει από 27.180 ευρώ για το κλασικό hatchback αμάξωμα, ενώ για το βάγκον (Variant) το κόστος απόκτησης ορίστηκε από 28.280 ευρώ.

Ντεμπούτο για την εορταστική έκδοση του Golf, Edition 50

Εκτός από τις τιμές Γερμανίας του ανανεωμένου Golf, η Volkswagen παρουσίασε και τη νέα έκδοση Edition 50, σκοπός της οποίας είναι να τιμήσει τα 50α γενέθλια του αυτοκινήτου, που συστήθηκε στο κοινό το 1974. Στην ειδική έκδοση 50 το Golf θα προσφέρεται αποκλειστικά ως hatchback. Το Volkswagen Golf Edition 50 βασίζεται στην πλούσια εξοπλιστική έκδοση Style, αλλά ξεχωρίζει από κάποια ειδικά χαρακτηριστικά. Το εξωτερικό περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, φιμέ πίσω παράθυρα, φωτιζόμενη LED μπάρα στο εμπρόσθιο μέρος και φωτιζόμενο λογότυπο. Επίσης, ένα 3D σήμα «50» κοσμεί τη μεσαία κολόνα, έχοντας από κάτω του το όνομα της Volkswagen.

Καλά εξοπλισμένη καμπίνα

Στο εσωτερικό, τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της έκδοσης υπογραμμίζονται από λεπτομέρειες όπως τα λογότυπα «Edition 50» στα πλαίσια των θυρών και στο κάτω μέρος του τιμονιού. Τα πεντάλ είναι αλουμινένια, ενώ εσωτερικά η οροφή είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα. Από κει και πέρα, το νέο σύστημα ψυχαγωγίας «Discover» με λειτουργία πλοήγησης, το σύστημα Keyless Access και ο προσωπικός βοηθός IDA, είναι μέρος του εξοπλισμού, του Volkswagen Golf Edition 50.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις