Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford: Έρχεται ειδική, ρετρό έκδοση της Mustang για τα 60 χρόνια
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford: Έρχεται ειδική, ρετρό έκδοση της Mustang για τα 60 χρόνια

27/3/2024

Στη δημοσιότητα οι πρώτες teaser εικόνες.
Το μοντέλο θα διαθέτει ρετρό εμφάνιση.
Στις 17 Απριλίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της Mustang.
Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα η 7η γενιά της Mustang.

Στη δημοσιότητα οι πρώτες teaser εικόνες

Μία νέα ειδική έκδοση της Mustang με ρετρό εμφάνιση, για τη συμπλήρωση των 60 χρόνων παρουσίας της, προανήγγειλε η Ford, δημοσιεύοντας τις πρώτες teaser εικόνες. Στις 17 Απριλίου θα αποκαλυφθεί επίσημα το μοντέλο, την ίδια ακριβώς ημερομηνία που η αρχική Mustang έκανε το ντεμπούτο της στην Παγκόσμια Έκθεση της Νέας Υόρκης το 1964!

Το μοντέλο θα διαθέτει ρετρό εμφάνιση

Οι εικόνες teaser παρουσιάζουν κάποια από τα σήματα που θα έχει το μοντέλο, τα οποία έχουν ρετρό οπτική και βρίσκονται σε κόκκινο ριγέ φόντο. Τα σήματα αυτά υποδηλώνουν πως το μοντέλο πρόκειται για μία Mustang GT, ενώ το σήμα 5.0, ξεκαθαρίζει πως εξοπλίζεται με τον V8 5,0 λίτρων κινητήρα. Το εν λόγω μοτέρ αποδίδει ισχύ 446 ίππων και ροπή 540 Nm.

Στις 17 Απριλίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της Mustang

Το πλήρες ντεμπούτο της ειδικής έκδοσης της Mustang με το 60th Anniversary Appearance Package θα γίνει στις 17 Απριλίου σε μία εκδήλωση. Αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες Mustang, η εκδήλωση αυτή θα λάβει χώρα στο Charlotte Motor Speedway στο Concord της Βόρειας Καρολίνας.

Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα η 7η γενιά της Mustang

Τέλος, να θυμίσουμε πως τον προηγούμενο μήνα πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα το εμπορικό λανσάρισμα για την 7η γενιά του εμβληματικού «pony».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις