Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Toyota ετοιμάζει κάτι συναρπαστικό και θα το ονομάσει GR GT!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Toyota ετοιμάζει κάτι συναρπαστικό και θα το ονομάσει GR GT!

24/1/2024

Σενάρια για νέο hypercar από την Toyota με 1.000 ίππους.
Ίσως να προορίζεται για αγωνιστικό αυτοκίνητο.
Στις 19 Ιανουαρίου κατοχύρωσε το όνομα.

Μυστήριο με το λογότυπο GR GT

Το λογότυπο GR GT κατοχύρωσε η Toyota, η οποία όπως φαίνεται ετοιμάζει να παρουσιάσει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν έως αυτή τη στιγμή, αλλά οι φημολογίες είναι πολλές και πιθανότατα μία από αυτές να βγει και αληθινή.

Σενάρια για νέο hypercar από την Toyota με 1.000 ίππους

Το λογότυπο GR GT έχει φέρει στην επιφάνεια σενάρια που κάνουν λόγο πως η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζει ένα αποκλειστικό σπορ υπεραυτοκίνητο. Η φημολογία υποστηρίζει πως η Toyota είναι πιθανό να βασίσει το νέο της hypercar στο πρωτότυπο Super Sport του 2018, το οποίο προοριζόταν ως ένα υβριδικό αυτοκίνητο 1.000 ίππων για το δρόμο, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να συμβεί στην πράξη.

Ίσως να προορίζεται για αγωνιστικό αυτοκίνητο

Ένα ακόμα σενάριο θέλει την Toyota να προορίζει το GR GT για το νέο της αγωνιστικό αυτοκίνητο. ¶λλωστε, πέρυσι, ο διευθυντής της ομάδας της Toyota στο WEC, Rob Leupen, είπε ότι το αγωνιστικό GR GT3 (φωτο) θα αγωνίζεται στο WEC στην Ευρώπη από το 2026. Τέλος, ένα ακόμη σενάριο που κυκλοφορεί, αναφέρει πως το λογότυπο αφορά κάποιο αυτοκίνητο που θα δημιουργηθεί για βιντεοπαιχνίδια. Εξάλλου, η Toyota είναι ένας από τους συνεργάτες για το βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo.

Στις 19 Ιανουαρίου κατοχύρωσε το όνομα

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως το λογότυπο GR GT κατατέθηκε για κατοχύρωση από την Toyota πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 19 Ιανουαρίου. Οπότε δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να γίνουν γνωστές ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις