Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
H δύναμη των pixels από τη Hyundai
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H δύναμη των pixels από τη Hyundai

29/11/2023

Η Hyundai Motor υπογραμμίζει τη δύναμη των pixels στη σχεδίαση των φωτιστικών στοιχείων των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Η Hyundai Motor Company δημιούργησε την ταινία «Pixel by Pixel», ως μέρος μιας διαδικτυακής καμπάνιας που παρουσιάζει τη σχεδιαστική υπογραφή Parametric Pixel της αναγνωρισμένης γκάμας ηλεκτροκίνητων (EV) οχημάτων της με πνευματώδη, αντισυμβατικό και ισχυρό τρόπο.

Η σχεδιαστική καμπάνια «Pixel by Pixel» προβάλλεται στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Hyundai Motor παγκοσμίως. Η ταινία εμπνέεται από τη μοναδική ιστορία του pixel ως κοινό νήμα που συνδέει την προηγούμενη (αναλογική), την παρούσα και τη μελλοντική (ψηφιακή) εποχή. Ως εκ τούτου, το pixel αντιπροσωπεύει τη σχεδιαστική φιλοσοφία των ηλεκτροκίνητων (EV) οχημάτων της Hyundai Motor και το όραμα της εταιρείας να δημιουργήσει μελλοντικά οχήματα αντλώντας έμπνευση από την κληρονομιά της.



«Στοχεύοντας να γίνουμε σημείο αναφοράς στην εποχή των ηλεκτροκίνητων (EV) οχημάτων, θέλουμε να οπτικοποιήσουμε αυτή τη μνημειώδη αλλαγή και το πώς επηρέασε την εμβληματική σχεδίαση της μάρκας IONIQ» δήλωσε ο κ. Sang Yup Lee, Executive Vice President και Head του Hyundai & Genesis Global Design. «Πιστεύω ότι τα pixels που εμπνέονται από το Hangul (Κορεατικό αλφάβητο) έχουν ενσωματώσει το δημιουργικό μας πνεύμα και παρέχουν ένα κοινό νήμα που συνδέει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ως σύμβολο για όλες τις γενιές».
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Σελ.
2
Αφήγηση της ιστορίας των pixels μέσω του χορού
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε