Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mazda BT-50: Φρέσκια εμφάνιση και σε diesel έως 190 PS
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mazda BT-50: Φρέσκια εμφάνιση και σε diesel έως 190 PS

8/4/2024

Η μαύρη γρίλια η σημαντικότερη αλλαγή στον σχεδιασμό
Mε οθόνη αφής αλλά χωρίς ψηφιακό πίνακα οργάνων
Με 1.900άρη και 3λιτρο diesel

Αξιζει να μαθετε

Η μαύρη γρίλια η σημαντικότερη αλλαγή στον σχεδιασμό

Το pick-up Mazda BT-50 έλαβε μια μικρή ανανέωση στην Ταϊλάνδη, επικεντρωμένη κυρίως στον σχεδιασμό, ενώ δεν παρατηρούνται σημαντικές αλλαγές στην τεχνολογία ή στον κινητήρα. Η πιο εμφανής αλλαγή είναι η μαύρη γρίλια, αντικαθιστώντας την προηγούμενη χρωμίου. Υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις στον μπροστινό προφυλακτήρα, προσθήκη επιπλέον μπαρών, ενισχυμένων φτερών, χερούλια, καπάκια στους καθρέπτες και ζάντες 18 ιντσών σε gloss μαύρο.

Mε οθόνη αφής αλλά χωρίς ψηφιακό πίνακα οργάνων

Στο εσωτερικό, το BT-50 διατηρεί την οθόνη αφής 7 ή 9 ιντσών με Android Auto και Apple CarPlay, αλλά παραμένει με μια 4,2 ιντσών οθόνη και αναλογικά όργανα πίσω από το τιμόνι, χωρίς τον πίνακα οργάνων των 7 ιντσών που διαθέτει το συγγενές Isuzu D-Max. Οι πιο πλούσιες εκδόσεις προσφέρουν επίσης επένδυση μαύρου δέρματος, 8 ηχεία, προσαρμοζόμενο cruise control και πλήρη σουίτα ασφαλείας.

Με 1.900άρη και 3λιτρο diesel

Στον τομέα των κινητήρων, το Mazda BT-50 προσφέρεται με έναν 1.900άρη turbodiesel με 150 άλογα και 350 Nm ροπής και έναν 3λιτρο diesel με 190 άλογα και 450 Nm ροπής, με επιλογές 6τάχυτου μηχανικού ή 6άρι αυτόματου κιβωτίου και τη δυνατότητα αποστολής κίνησης στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αδελφό μοντέλο, Isuzu D-Max, προγραμματίζεται να λανσάρει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση το 2025, αλλά δεν υπάρχουν σχέδια για κάτι παρόμοιο για το BT-50.

Αναμένεται να δούμε εάν το BT-50 θα καταστεί διαθέσιμο και σε άλλες αγορές, όπως η Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις