Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με παραδοσιακά μπουτόν αλλά χωρίς δέρμα οι καμπίνες των Volkswagen
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με παραδοσιακά μπουτόν αλλά χωρίς δέρμα οι καμπίνες των Volkswagen

22/12/2023

Επιστρέφουν τα παραδοσιακά μπουτόν στα Volkswagen.
Απομακρύνεται από δέρμα, χρώμιο, κόλλα και σκληρά πλαστικά.
Το εσωτερικό του VW ID. 2all δείχνει την κατεύθυνση της VW.

Το εσωτερικό του VW ID. 2all δείχνει την κατεύθυνση της VW

Εξοπλισμένες με οθόνες αφής αλλά και παραδοσιακά μπουτόν θα είναι οι καμπίνες των νέων μοντέλων της Volkswagen. Η γερμανική μάρκα σημείωσε παράλληλα πως σταδιακά θα καταργήσει το δέρμα, το χρώμιο και τα σκληρά πλαστικά από το εσωτερικό των μοντέλων της. Μία πρώτη γεύση για αυτά έχουμε από την καμπίνα του πρωτότυπου VW ID. 2all.

Αποκαλυπτικός σε δηλώσεις του ο σχεδιαστής εσωτερικών της VW

Τις παραπάνω πληροφορίες ανέφερε σε δηλώσεις του ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων της VW, Darius Watola, σημειώνοντας πως η καμπίνα του VW ID. 2all concept δημιουργήθηκε έπειτα από σχόλια πελατών. Αυτός είναι ο βασικός λόγος όπου απουσιάζουν τα μπουτόν ευαίσθητα στην αφής, αφού οι κάτοχοι του Golf 8ης γενιάς και του ηλεκτρικού ID.3 δεν έμειναν ευχαριστημένοι. Ως εκ τούτου στα επόμενα μοντέλα για τον έλεγχο του κλιματισμού και στο τιμόνι η VW επαναφέρει τα παραδοσιακά μπουτόν, τα οποία θα πιέζονται κανονικά.

Απομακρύνεται από δέρμα, χρώμιο, κόλλα και σκληρά πλαστικά

Ο Darius Watola είπε επίσης ότι η εταιρεία προσπαθεί να καταργήσει σταδιακά το δέρμα, το χρώμιο, την κόλλα και τα σκληρά πλαστικά από τις καμπίνες της και θα χρησιμοποιήσει περισσότερα υφάσματα και Alcantara. Η μάρκα σχεδίασε με αυτόν τον τρόπο το εσωτερικό του VW ID. 2all concept, που δείχνει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει.

Tο ID.2 θα κοστίζει κάτω από 25.000 ευρώ

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η VW έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα κατασκευάσει ένα μοντέλο παραγωγής του ID. 2all concept, με τιμή κάτω των 25.000 ευρώ.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις