Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ντεμπούτο για τη Maserati GranCabrio Folgore
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για τη Maserati GranCabrio Folgore

16/4/2024

Η οροφή της κλείνει μέσα σε 14 δευτερόλεπτα
Με 3 οθόνες στο εσωτερικό
Έχει 829 άλογα και πετυχαίνει το 0-100 χλμ. σε 2,8 δλ.

Η οροφή της κλείνει μέσα σε 14 δευτερόλεπτα

Η Maserati παρουσίασε τη νέα έκδοση Folgore της GranCabrio, στοχεύοντας να προσφέρει ένα υπερπολυτελές cabrio που να κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια. Η Folgore διαθέτει νέο μπροστινό προφυλακτήρα, ανασχεδιασμένη γρίλια και νέες ζάντες 20 και 21 ιντσών με ελαστικά ειδικά για ηλεκτρικά οχήματα, έτσι ώστε να ξεχωρίζει σε σχέση με την συμβατική GranCabrio

Το χαρακτηριστικό των cabrio μοντέλων που συχνά κλέβει την παράσταση είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να κλείσει η οροφή τους. Σε αυτή την περίπτωση, η μαλακή οροφή της ηλεκτρικής GranCabrio μπορεί να κλείσει σε 14 δευτερόλεπτα και εφόσον το αυτοκίνητο δεν έχει αναπτύξει ταχύτητα μεγαλύτερη των 50 χλμ./ώρα. Το ύφασμα της οροφής είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα (Nero, Blue Marine, Titan Grey, Greige και Granata)

Με 3 οθόνες στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, η Folgore διαθέτει κεντρική οθόνη αφής 12,3 ιντσών για το σύστημα infotainment και μικρότερη οθόνη 8,8 ιντσών για τον κλιματισμό. Υπάρχει επίσης τρίτη οθόνη 12,2 ιντσών για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Το εσωτερικό μπορεί να εξατομικευθεί και να επενδυθεί με βιώσιμα υλικά όπως το Econyl, ένα υλικό "αναγεννημένου νάιλον" που κατασκευάζεται από πράγματα όπως ανακυκλωμένα δίχτυα αλιείας.

Έχει 829 άλογα και πετυχαίνει το 0-100 χλμ. σε 2,8 δλ.

Η κίνηση παρέχεται από μπαταρία 92,5 kWh και τρεις ηλεκτροκινητήρες, προσφέροντας συνολική ισχύ 829 ίππων και 1.350 Nm ροπής. Η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα πετυχαίνεται σε 2,8 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 290 χλμ./ώρα. Η αυτονομία κυμαίνεται μεταξύ 419 και 447 χιλιομέτρων και η φόρτιση από 20% έως 80% χρειάζει μόνο 18 λεπτά. Η Maserati δηλώνει επίσης πως μπορεί να «πάρει» 100 χλμ. στη μπαταρία της μέσα σε 5 λεπτά. 

Πληροφορίες για την τιμή και την ημερομηνία παράδοσης δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις