Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Βλέπετε την Lamborghini Revuelto.

Βλέπετε την Lamborghini Revuelto.

Ο διάδοχος της Lamborghini Huracan έρχεται με PΗΕV σύνολο!

3/1/2024

Ντεμπουτάρει τους επόμενους μήνες.
Με σχεδιαστικές καταβολές από την ναυαρχίδα, Revuelto.
PHEV με μικρή ηλεκτρική αυτονομία.
Στην ίδια γραμμή παραγωγής με την Revuelto.

Ντεμπουτάρει τους επόμενους μήνες

Τους επόμενους μήνες θα αποκαλυφθεί ο διάδοχος της Lamborghini Huracan. Το νέο υπεραυτοκίνητο θα αφήσει τον ατμοσφαιρικό κινητήρα V10 για ένα νέο Plug-in υβριδικό σύνολο με V8 μοτέρ. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει αναφέρουν ότι το νέο ηλεκτροκίνητο κινητήριο σύνολο θα είναι κατασκευασμένο εσωτερικά και όχι από κάποια άλλη μάρκα.

Με σχεδιαστικές καταβολές από την ναυαρχίδα, Revuelto

Προς ώρας δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τη νέα αντι-Huracan, σχεδιαστικά όμως γνωρίζουμε πως το αυτοκίνητο θα σχετίζεται με τη Revuelto. Τα λεπτά και «κοφτερά» φωτιστικά σώματα θα έχουν σχεδίαση «Υ», ενώ θα υπάρχουν τα πολλά αεροδυναμικά χαρακτηριστικά στο αμάξωμα. Το τελευταίο θα κάνει έντονη χρήση ινών άνθρακα, όμως θα εντοπίζονται σημεία, όπου θα χρησιμοποιείται αλουμίνιο.

PHEV με ηλεκτρική αυτονομία 16 χιλιομέτρων περίπου

Πηγή ισχύος θα είναι ένα Plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης. Έτσι η νέα Lamborghini θα γίνει το τρίτο PHEV της ιταλικής μάρκας, μετά την Revuelto αλλά και την PHEV έκδοση της Urus, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Δε γνωρίζουμε εάν ο διάδοχος της Huracan θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες στον μπροστινό άξονα, συν έναν τρίτο ενσωματωμένο στο κιβώτιο ταχυτήτων, όπως η Revuelto ή θα ακολουθήσει άλλη διάταξη το δικό της ηλεκτροκίνητο σύνολο. Όπως και να έχουν τα πράγματα περιμένουμε οι ηλεκτροκινητήρες να τροφοδοτούνται από μια μικρή μπαταρία, ίσως 3,8 kWh, που θα παρέχει ηλεκτρική αυτονομία για περίπου 16 χιλιόμετρα.

Στην ίδια γραμμή παραγωγής με την Revuelto

Τέλος, η Lamborghini θα κατασκευάσει τον διάδοχο της Huracan στην ίδια γραμμή παραγωγής με τη Revuelto, μιας και κάποια από τα εξαρτήματα των δύο αυτοκινήτων θα είναι κοινά, διευκολύνοντας έτσι τη μάρκα να προχωρήσει σε αυτή την απόφαση.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις