Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Peugeot 208: Σχεδίαση, εξοπλισμός και τιμή πρόκληση
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Peugeot 208 1.2 PureTech 75, Τιμή 03/05/2024: 19 500€

Peugeot 208: Σχεδίαση, εξοπλισμός και τιμή πρόκληση

23/4/2024

Ανανεωμένο και ακόμα πιο ολοκληρωμένο
Πλούσιος εξοπλισμός ακόμα και από την βασική έκδοση
5 χρόνια εγγύηση και πολύ ελκυστική τιμή
Βραβευμένη σχεδίαση και καλή οδηγική συμπεριφορά

Αξιζει να μαθετε

Ανανεωμένο και ακόμα πιο ολοκληρωμένο

Το ανανεωμένο μικρό της Γαλλικής βιομηχανίας αποτελεί πόλο έλξης για το Ελληνικό κοινό, αφού εντυπωσιάζει με την σχεδίαση του αλλά και το συνολικό πακέτο που προσφέρει. Η ανανεωμένη έκδοση του, είναι διαθέσιμη με ακόμα πιο πλήρη εξοπλισμό στην βασική του έκδοση, αλλά και με πολύ ελκυστική τιμή, γεγονός που το κάνει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μικρά μοντέλα. 

Πλούσιος εξοπλισμός ακόμα και από την βασική έκδοση

Η ανανεωμένη γενιά του Peugeot 208, στην βασική έκδοση Allure είναι πιο πλήρης από ποτέ. Είναι εξοπλισμένη με έξι αερόσακους, ESP, Hill Assist, ενεργό σύστημα προειδοποίησης και αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης, σύστημα διατήρησης λωρίδας, σύστημα ενημέρωσης ορίου ταχύτητας, προσοχής οδηγού, ελέγχου πίεσης ελαστικών, αλλά και προβολείς LED και αισθητήρες για την αυτόματη ενεργοποίηση των φώτων και των υαλοκαθαριστήρων. Παράλληλα, εφοδιάζεται με θερμαινόμενους καθρέφτες, air condition, mutlimedia σύστημα με οθόνη αφής 10 ιντσών και cruise control που συνδυάζεται με περιοριστή ταχύτητας και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω.

5 χρόνια εγγύηση και πολύ ελκυστική τιμή

Το 208 καλύπτεται από πέντε χρόνια εργοστασιακής εγγύησης της Ελληνικής αντιπροσωπείας, σε όλες τις εκδόσεις του, και με τιμή ιδιαίτερα ελκυστική. Το ανανεωμένο Γαλλικό μικρό ξεκινά από τα 19.500 ευρώ στην βασική του έκδοση. Είναι εφοδιασμένο με τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα του 1,2 λίτρου που αποδίδει 75 ίππους και 118 Nm ροπής. Η κατανάλωση του βρίσκεται στα 5.4 λτ./100 χλμ. ενώ τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 13,2 δευτερόλεπτα και την τελική να φτάνει τα 165 χλμ./ώρα.  

Βραβευμένη σχεδίαση και καλή οδηγική συμπεριφορά

Είναι γνωστό πως το Peugeot 208 έχει βραβευτεί το 2020 για την ελκυστική του σχεδίαση, και σε αυτό συμβάλει και ο άκρως μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός, που συνδυάζει το δυναμισμό με την κομψότητα και την τεχνολογία. Τα ποιοτικά υλικά που συναντάμε στο σαλόνι, η πολύ καλή συναρμογή, ο πίνακας οργάνων i-cockpit και το μικρής διαμέτρου γωνιώδες τιμόνι, αποτελούν πια σήμα κατατεθέν.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε