Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Plug-in υβριδική με 782 άλογα η νέα Bentley Continental GT
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Plug-in υβριδική με 782 άλογα η νέα Bentley Continental GT

17/5/2024

Προ των πυλών η 4η γενιά της Bentley Continental GT.
Teaser εικόνες ήρθαν στη δημοσιότητα.
Plug-in υβριδική με 782 άλογα και 1.000 Nm ροπής.
Πρεμιέρα τον Ιούνιο.

Προ των πυλών η 4η γενιά της Bentley Continental GT

Πλησιάζει η 4η γενιά της Bentley Continental GT. Το μοντέλο θα ντεμπουτάρει επίσημα τον Ιούνιο και θα είναι το πρώτο που θα χρησιμοποιεί το καινούργιο Plug-in υβριδικό σύστημα της μάρκας. Το τελευταίο θα συνδυάζει V8 κινητήρα βενζίνης και ηλεκτρικό μοτέρ, ενώ υπόσχεται έως 80 χιλιόμετρα ηλεκτρική αυτονομία, 782 άλογα και ροπή 1.000 Nm.

Teaser εικόνες ήρθαν στη δημοσιότητα

Για να μας φέρει πιο κοντά στο νέο αυτοκίνητο, η Bentley δημοσίευσε δύο εικόνες του καλυμμένο με καμουφλάζ. Η μυώδης στάση του απερχόμενου μοντέλου συνεχίζει να υφίσταται, αλλά οι σχεδιαστές έχουν ενσωματώσει νέα οβάλ φώτα μπροστά, ενώ πίσω τα φωτιστικά σώματα είναι πιο λεπτά και έχουν έμπνευση από την Bacalar.

Plug-in υβριδική με 782 άλογα και 1.000 Nm ροπής

Η νέα Bentley Continental GT θα εξοπλίζεται με το επίσης νέο Plug-in υβριδικό σύστημα. Συνδυάζει ένα V8 κινητήρα και ηλεκτρικό μοτέρ για συνολική απόδοση 782 ίππων και 1.000 Nm ροπής. Συν τοις άλλοις το νέο σύνολο θα δίνει την ευχέρεια στην Continental GT να κινείται ηλεκτρικά για 80 χιλιόμετρα. Η Bentley δεν αναφέρει στοιχεία απόδοσης υπόσχεται όμως πως η νέα Continental GT θα είναι το πιο ικανό αυτοκίνητο δρόμου στα 105 χρόνια ιστορίας της.   

Πρεμιέρα τον Ιούνιο

Η νέα γενιά της Continental GT θα κάνει το ντεμπούτο της τον Ιούνιο ως κουπέ, με την κάμπριο έκδοση να ακολουθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις