Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Προ των πυλών νέα μάρκα της Nio για πιο οικονομικά ηλεκτρικά

Προ των πυλών νέα μάρκα της Nio για πιο οικονομικά ηλεκτρικά

15/12/2023

Πιο δυναμικό μπάσιμο στην Ευρώπη θέλει η Nio.
Θα λανσάρει τη μάρκα Alps για πιο προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Η Alps θα κάνει ντεμπούτο με τρία μοντέλα.
Έρχεται και πιο «οικονομική» μάρκα με την ονομασία Firefly.

Πιο δυναμικό μπάσιμο στην Ευρώπη θέλει η Nio

Η Nio αναμένεται να λανσάρει μία νέα μάρκα αυτοκινήτων, μέσω της οποίας θα προσφέρει στους Ευρωπαίους πιο προσιτά ηλεκτρικά, ενώ έχει στα σκαριά ακόμα μία φίρμα! Έχουν κατασκευαστεί ήδη τα πρώτα δοκιμαστικά πρωτότυπα της νέας μάρκας, που λειτουργεί με την κωδική ονομασία Alps, ενώ ετοιμάζεται και η Firefly, όπως πιθανότατα θα ονομάζεται η δεύτερη φίρμα του κινεζικού κολοσσού.

Θα λανσάρει τη μάρκα Alps για πιο προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nio, William Li μίλησε σε διεθνή Μέσα και επιβεβαίωσε ότι η Nio είχε προχωρήσει αρκετά τη δεύτερη μάρκα οικογενειακών αυτοκινήτων, αφού η κατασκευή των πρωτοτύπων του πρώτου της μοντέλου έχει ξεκινήσει. Η νέα εταιρεία έχει εσωτερικά την κωδική ονομασία Alps (δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ονομασία της) και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δύο νέες μάρκες που σχεδιάζει η Nio. Μέσω των δύο νέων μαρκών η Nio θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές.

Η Alps θα κάνει ντεμπούτο με τρία μοντέλα

Η Alps θα είναι επί της ουσίας η mainstream μάρκα της Nio. Έτσι η Nio με την έλευση της Alps θα πουλάει πιο ακριβά και πιο πολυτελή αυτοκίνητα. Αναφορικά με τις διαφορές που θα έχουν στην τιμή τα μοντέλα της Nio και της Alps, ο Li θέλοντας να οριοθετήσει στο περίπου τη διαφορά είπε: «Δεν θα δείτε ένα μοντέλο Nio με τιμή κάτω από αυτή του ET5». Το ΕΤ5 κοστολογείται από 47.500 ευρώ σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές. Παράλληλα είπε πως η Alps θα λανσάρει αρχικά τρία μοντέλα, με τις λιανικές πωλήσεις να πραγματοποιούνται απευθείας μέσω διαδικτύου.

Έρχεται και πιο «οικονομική» μάρκα με την ονομασία Firefly

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως οι μάρκες Nio και Alps θα υποστηρίζονται από μια τρίτη μάρκα, γνωστή με την κωδική ονομασία Firefly. Αυτή θα προσφέρει ακόμα πιο προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα με στόχο να μπει απέναντι από τις δημοφιλέστερες μάρκες στην «γηραιά ήπειρο».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις