Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Πρώτες τιμές για τα ανανεωμένα VW Golf GTE και eHybrid
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτες τιμές για τα ανανεωμένα VW Golf GTE και eHybrid

17/5/2024

Στη Γερμανία από 44.240 ευρώ το eHybrid και από 46.745 ευρώ το GTE.
Με αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία.
Φρεσκαρισμένο εξωτερικό και φωτιζόμενο λογότυπο.
Στάνταρ οθόνη 12,9 ιντσών για το infotainment.

Στη Γερμανία από 44.240 ευρώ το eHybrid και από 46.745 ευρώ το GTE

Η Volkswagen ανακοίνωσε τις πρώτες τιμές του ανανεωμένου Golf στις Plug-in υβριδικές εκδόσεις eHybrid και GTE. Από 44.240 ευρώ ξεκινά στην αγορά της Γερμανίας το Golf eHybrid, ενώ στις 46.745 ευρώ έχει οριστεί το αρχικό κόστος απόκτησης για το Golf GTE, της «καυτής» επιλογής για όσους θέλουν να τη συνδυάσουν με PHEV σύστημα κίνησης.

Με αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία

Το βασικό plug-in υβριδικό σύστημα eHybrid του Golf μετά την ανανέωση διατήρησε τα 204 άλογα, σε αντίθεση με το σπορ GTE μοντέλο που πήρε +27 άλογα και πλέον έχει ισχύ 272 ίππων. Αμφότερα τα συστήματα είναι συνδεδεμένα με ένα αυτόματο DSG κιβώτιο έξι σχέσεων και κίνηση μπροστά. Τα PHEV Golf εξοπλίζονται πλέον με μεγαλυτερη μπαταρία 19,7 kWh (από 10,6), αυξάνοντας την ηλεκτρική αυτονομία σε 143 και 131 χιλιόμετρα, αντίστοιχα, σύμφωνα με τη μάρκα.

Φρεσκαρισμένο εξωτερικό και φωτιζόμενο λογότυπο

Εξωτερικά οι προβολείς LED, τα πίσω φώτα LED και ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι νέα. Μάλιστα, οι προβολείς προαιρετικά μπορούν να συνδυαστούν και με φωτιζόμενο λογότυπο για πρώτη φορά στην Ευρώπη, εκτός από την οριζόντια λωρίδα LED, η οποία δεσπόζει στη μάσκα. Στην περίπτωση του GTE υπάρχει επίσης μια μπλε λωρίδα κάτω από το καπό. Τα 11 χρώματα για το αμάξωμα συμπληρώνονται τώρα με τέσσερα νέα, τα Crystal Ice Blue metallic, Anemone Blue metallic, Oyster Silver metallic και Grenadilla Black metallic. Ένα νέο χαρακτηριστικό για το Golf GTE είναι η μαύρη οροφή που διατίθεται προαιρετικά, ενώ σε αμφότερα τα αυτοκίνητα στάνταρ είναι οι 17άρες ζάντες αλουμινίου. 

Στάνταρ οθόνη 12,9 ιντσών για το infotainment

Η καμπίνα των Golf GTE και Golf eHybrid εξοπλίζεται στάνταρ με την οθόνη αφής 12,9 ιντσών για το infotainment, ενώ παρών είναι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων  10,2 ιντσών. Το Golf GTE υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα του με δερμάτινο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και σπορ καθίσματα, μεταξύ άλλων. Τέλος, να σημειωθεί πως το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης οδηγού περιλαμβάνει τα: Travel Assist για υποβοηθούμενη οδήγηση έως 210 χλμ./ώρα, σύστημα αυτόνομης πέδησης έκτακτης ανάγκης (Front Assist) και σύστημα διατήρησης λωρίδας (Lane Assist).

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις