Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
SEAT Leon: Το πιο φθηνό Plug-In στην Ελλάδα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

SEAT Leon: Το πιο φθηνό Plug-In στην Ελλάδα

23/1/2024

Τα plug-in μοντέλα αποτελούν μια αρκετά οικονομική λύση, για οδηγούς που αναζητούν χαμηλού κόστους μετακινήσεις, και κάνουν πολλά χιλιόμετρα καθημερινά, σε πόλη. Στην χώρα μας, το πιο φθηνό plug-in αυτοκίνητο της αγοράς, είναι το SEAT Leon.

Το Leon είναι από τα πιο ολοκληρωμένα μικρομεσαία της αγοράς

Το SEAT Leon αποτελούσε πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή μικρομεσαία αυτοκίνητα της Ελληνικής αγοράς. Από την 1η κιόλας γενιά του, μαγνήτιζε με την δυναμική του σχεδίαση, αλλά και την μεγάλη γκάμα κινητήρων του. Αποκορύφωμα είναι η 4η γενιά του SEAT Leon, που είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μικρομεσαία μοντέλα της ελληνικής αγοράς. 

Το πιο φθηνό Plug in hybrid στην Ελλάδα

Ίσως η κορυφαία έκδοση του SEAT Leon, είναι η Plug-in υβριδική του έκδοση, όπου είναι και η φθηνότερη που υπάρχει στην Ελληνική αγορά. Το PHEV Leon είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα σε 2 διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού, με την τιμή για την έκδοση FR να ξεκινά από τα 35.490 ευρώ



Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως, επειδή έχουν λιανική τιμή προ φόρων κάτω από τα 40.000 ευρώ, αυτόματα το plug-in hybrid Leon είναι ιδανικό και ως leasing επιλογή, ενώ τα 27 γραμμάρια εκπομπών CO2 ανά 100 χιλιόμετρα, απαλλάσουν τον ιδιοκτήτη του από τέλη κυκλοφορίας και του δίνουν ταυτόχρονα τη δυνατότητα να παρκάρει δωρεάν σε δημοτικές ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης αλλά και να κινείται χωρίς περιορισμό στον Δακτύλιο. 

Εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλό κόστος χρήσης



Το plug-in υβριδικό SEAT Leon είναι εφοδιασμένο με ένα turbo κινητήρα βενζίνης 1,4 λτ., που συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και προσφέρει συνδυαστική απόδοση 204 ίππους και 350 Nm ροπής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολύ αξιόλογες επιδόσεις, με τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνονται σε 7,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει έως και τα 200 χλμ./ώρα.

Η μπαταρία του, είναι ενεργειακής χωρητικότητας 12,8 kWh, και προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 64 χιλιόμετρα, με μια φόρτιση.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις