Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στόχος εμπρησμού το εργοστάσιο της Tesla στο Βερολίνο!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στόχος εμπρησμού το εργοστάσιο της Tesla στο Βερολίνο!

5/3/2024

Τα κίνητρα του εμπρησμού έχουν περιβαλλοντικούς λόγους.
Διακόπηκε η παραγωγή λόγω της διακοπής ρεύματος.
Κανένα σχόλιο της Tesla.
Μεγάλες αντιδράσεις των πολιτών στην επέκταση του εργοστασίου της Tesla.

Αξιζει να μαθετε

Τα κίνητρα του εμπρησμού έχουν περιβαλλοντικούς λόγους

Χωρίς ρεύμα λόγω εμπρησμού έμεινε το εργοστάσιο της Tesla στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να σταματήσει την παραγωγική διαδικασία. Ο εμπρησμός πραγματοποιήθηκε σε έναν υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας, από ακτιβιστές, οι οποίοι φαίνεται πως αντιδρούν στην επέκταση του εργοστασίου, για την οποία απαιτείται η κοπή δέντρων.

Διακόπηκε η παραγωγή λόγω της διακοπής ρεύματος

Την είδηση αυτή αναφέρει η εφημερίδα «ΒΖ», υπογραμμίζοντας πως πέραν του εργοστασίου που έβαλε στοπ στη λειτουργία του, χωρίς ρεύμα έμεινε και ένα μεγάλο μέρος της πόλης. Η αστυνομία ανέφερε ότι έλαβε μια κλήση για φλεγόμενο ηλεκτρικό πυλώνα στην περιοχή Gosen-Neu Zittau, κοντά στο εργοστάσιο και υπογράμμισε ότι υπήρχαν διακοπές ρεύματος ειδικά στην περιοχή Freienbrink, νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Βερολίνου.

Κανένα σχόλιο της Tesla

ΜΜΕ από τη Γερμανία θέλησαν να επικοινωνήσουν με την Tesla, προκειμένου να πάρουν κάποιο σχόλιο, ωστόσο κανείς από τους εκπροσώπους δεν ήταν διαθέσιμος.

Μεγάλες αντιδράσεις των πολιτών στην επέκταση του εργοστασίου της Tesla

Θυμίζουμε ότι η Tesla επιθυμεί να επεκτείνει το εργοστάσιό της, για να αυξήσει την παραγωγή της. Η κίνηση αυτή έχει συναντήσει μεγάλες αντιδράσεις από πολίτες, που ψήφισαν κατά της πρότασης αφού απαιτείται η κοπή δέντρων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις