Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Teaser βίντεο δίνει... γεύση της ανανεωμένης Skoda Octavia

Teaser βίντεο δίνει... γεύση της ανανεωμένης Skoda Octavia

1/2/2024

Εντός του μήνα θα κάνει επίσημη πρεμιέρα.
Με αλλαγές στη σχεδίαση.
Δύο οθόνες στην καμπίνα και περισσότερη τεχνολογία.
Δεν αλλάζει η γκάμα των κινητήρων.

Εντός του μήνα θα κάνει επίσημη πρεμιέρα

Ένα νέο teaser βίντεο της ανανεωμένης Skoda Octavia έδωσε στη δημοσιότητα η τσεχική μάρκα, την ώρα που το μοντέλο μετράει αντίστροφα για να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του. Όταν η φρεσκαρισμένη Octavia παρουσιαστεί μέσα στο μήνα, θα έρθει με κινητήρες βενζίνης, diesel αλλά και υβριδικά σύνολα, ενώ φυσικά θα διαθέτει και αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση.

Με αλλαγές στη σχεδίαση

Η ανανεωμένη Skoda Octavia θα χαρακτηρίζεται από ανασχεδιασμένους προβολείς αλλά και μάσκα, όπως φαίνεται στο βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ανανεωμένη φυσικά θα είναι και η βάγκον έκδοση (Estate), που θα φτάσει με νέους προφυλακτήρες και διαφορετικούς αεραγωγούς, στοιχεία που φυσικά θα υιοθετηθούν και από το hatchback μοντέλο.

Δύο οθόνες στην καμπίνα και περισσότερη τεχνολογία

Στην καμπίνα το τεχνολογικό στοιχείο θα είναι αυξημένο. Δύο οθόνες, μία για το infotainment (με συνδεσιμότητα Android Auto και Apple CarPlay) και μία ως ψηφιακός πίνακας οργάνων θα είναι παρούσες. Το μοντέλο θα διατηρήσει και τα παραδοσιακά μπουτόν για κάποιες από τις λειτουργίες των συστημάτων του.   

Δεν αλλάζει η γκάμα των κινητήρων

Κλείνοντας, σε ότι αφορά τους κινητήρες, η Octavia θα συνεχίσει να εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης και diesel, ενώ το παρών στην γκάμα του τσεχικού μικρομεσαίου θα συνεχίζει να δίνει και η επιλογή Plug-in υβριδικού (PHEV) συστήματος κίνησης, ίσως αναβαθμισμένο σε ισχύ και ηλεκτρική αυτονομία.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις