Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Tesla Cybertruck: «Γκρίνια» για την κατασκευή του

Tesla Cybertruck: «Γκρίνια» για την κατασκευή του

15/1/2024

Ένας απογοητευμένος ιδιοκτήτης μοιράστηκε τα ψεγάδια του νέου του Cybertruck, «καταγγέλλοντας» κατασκευαστικά λάθη στο μοντέλο της Tesla των 100.000 δολαρίων.

Ασυνέπεια μεταξύ τιμής και όσων προσφέρει το Tesla Cybertruck

Μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, το Tesla Cybertruck κυκλοφόρησε την περασμένη χρονιά, και αν ως τώρα υποθέταμε ότι όσοι το έχουν ήδη στην κατοχή τους είναι μόνο μερικοί «επίλεκτοι», ένας αγοραστής (που δεν είναι υπάλληλος της Tesla) αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία του από τη συμβίωση με το νέο μοντέλο. Αυτά που είχε να πει δεν είναι και τόσο κολακευτικά για το εργοστάσιο παραγωγής της αυτοκινητοβιομηχανίας του Elon Musk, ειδικά για ένα αυτοκίνητο του οποίου η τιμή κυμαίνεται σε εξαψήφια νούμερα.

Κενό μεταξύ καρότσας και καλύμματος, βλάβη στο δεξί φλας

Όπως συμβαίνει και με την αυτονομία όλων των υπόλοιπων μοντέλων της Tesla, έτσι και το Cybertruck δεν τα πάει καλά συγκριτικά με ό,τι υπόσχεται στα χαρτιά, ενώ έχει περιορισμένες δυνατότητες διαμόρφωσης. Όπως αναφέρει ένας χρήστης με ψευδώνυμο Susu2142 σε ένα forum που θεωρητικά περιλαμβάνει ιδιοκτήτες Cybertruck (με τίτλο CybertruckOwnersClub), εντοπίζει δύο βασικά προβλήματα: Πρώτον, υπάρχει ένα κενό στην κατασκευή μεταξύ της καρότσας και του καλύμματός της, και δεύτερον, «κολλάει» το δεξί φλας, το οποίο σύμφωνα με τον χρήστη, υπολειτουργεί στο 30% των περιπτώσεων.

Μεμονωμένο περιστατικό ή βλάβη μαζική παραγωγής;

Είναι άξιο απορίας πώς ένα τέτοιο κενό ξέφυγε από τη μονάδα παραγωγής της Tesla. Επίσης, από τη στιγμή που γνωρίζουμε ότι η παραγωγή του Cybertruck εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από μηχανήματα και όχι από ανθρώπινο χέρι, αναρωτιόμαστε αν είναι δυνατόν να είναι μεμονωμένο το περιστατικό.

Τα πλεονεκτήματα του Cybertruck

Ο απογοητευμένος αγοραστής αναφέρει πως θα απευθυνθεί στην Tesla για να επιλυθούν τα κατασκευαστικά ζητήματα. Ωστόσο δεν επισημαίνει μόνο τα αρνητικά σχετικά με το νέο του απόκτημα, αλλά δηλώνει χαρακτηριστικά ότι έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τη λειτουργία του τιμονιού, την επιτάχυνση, αλλά και από την προσοχή που του δίνουν οι περαστικοί στον δρόμο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε