Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Tesla Model Y 2024: Τι νέο περιμένουμε;

Tesla Model Y 2024: Τι νέο περιμένουμε;

29/12/2023

Το ανανεωμένο Tesla Model Y θα κάνει και αυτό την εμφάνιση του, μέσα στο 2024. Πηγές από την Αμερική αναφέρουν πως το επίσημο ντεμπούτο του θα γίνει, το φθινόπωρο, και ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους οι πρώτες πληροφορίες, για τις αλλαγές με το απερχόμενο μοντέλο.

Αυτό θα είναι το Tesla Model Y του 2024

H Tesla μετά την πρόσφατη αναβάθμιση του Model 3, πλέον εργάζεται πυρετωδώς για την ανανεωμένη έκδοση του Model Y. Μέσα στο φθινόπωρο του 2024 θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του, αλλά ήδη αλιεύσαμε τις πρώτες πληροφορίες για τις αλλαγές του με το προηγούμενο μοντέλο. 

Πολλές από τις αλλαγές που είδαμε και στο Model 3 περιμένουμε και στο Model Y από το εργοστάσιο της στην Shanghai, για μια εξωτερική και εσωτερική αναβάθμιση, που θα δώσει άλλη πνοή στο δημοφιλές μοντέλο της Αμερικανικής βιομηχανίας.

Κωδική ονομασία «Project Juniper»

Το αναμενόμενο facelift του ηλεκτρικού SUV της Tesla, Model Y, φαίνεται να έρχεται σε λιγότερο από 9 μήνες. Οι μέχρι και τώρα πληροφορίες αναφέρουν ριζικές αλλαγές σε αρκετά σημεία του μοντέλου. Μεγαλύτερης σημασίας είναι οι αυξημένες ιπποδυνάμεις που θα έχει το ανανεωμένο Model Y, αλλά και μεγαλύτερες αυτονομίες κίνησης. Επιπλέον, θα είναι εφοδιασμένο με νέα διακοσμητικά στοιχεία στο ταμπλό, νέο εσωτερικό φωτισμό, και ανασχεδιασμένους τροχούς. Επίσης, περιμένουμε νέα κλιματιζόμενα καθίσματα, φωτεινότερη και ευκρινέστερη οθόνη αφής, και καλύτερη ηχομόνωση, ενώ ίσως δούμε και σε αυτό το μοντέλο της Tesla την αφαίρεση των «φλας» από το τιμόνι, μεταφέροντας τα, σε κουμπιά, και τις αλλαγές ταχυτήτων στην κεντρική οθόνη αφής, όπως και στο Model 3. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις