Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το MG HS σε νέα, χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το MG HS σε νέα, χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα

6/2/2024

To MG HS τώρα, από 24.750 ευρώ στην Ελλάδα.
Με βενζίνη και 162 άλογα ή Plug-in υβριδικό με 258 ίππους.
Με δύο οθόνες στην καμπίνα.
7 χρόνια εγγύηση, δωρεάν έλεγχος και οδική βοήθεια.

To MG HS τώρα, από 24.750 ευρώ στην Ελλάδα

Το ΜG HS κατεβάζει την τιμή του στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου και προσφέρεται πλέον από 24.750 ευρώ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ελληνική αντιπροσωπεία. Το μοντέλο... πρόταση της MG στην κατηγορία των οικογενειακών SUV έρχεται με δύο εκδόσεις κινητήρων. Πρώτη ο 1.500άρης κινητήρας βενζίνης με 162 άλογα, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική της Plug-in υβριδικής έκδοσης των 258 ίππων. Από 7ετή εγγύηση συνοδεύεται το μοντέλο μαζί με ισάριθμα χρόνια δωρεάν ελέγχου και οδικής βοήθειας.

Με βενζίνη και 162 άλογα ή Plug-in υβριδικό με 258 ίππους

Το MG HS εξοπλίζεται από τον κινητήρα 1.5 Turbo GDi που αποδίδει 162 ίππους και 250 Nm ροπής. Σε αυτή την περίπτωση, το κιβώτιο είναι είτε ένα χειροκίνητο 6 σχέσεων που είναι διαθέσιμο και με τα τρία επίπεδα εξοπλισμού (Excite, Exclusive και Luxury), είτε ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις, που συνδυάζεται με τα δύο ανώτερα επίπεδα εξοπλισμού (Exclusive και Luxury). Η γκάμα περιλαμβάνει και την Plug-in υβριδική έκδοση MG EHS, στα επίπεδα εξοπλισμού Exclusive και Luxury. Η συνδυαστική απόδοση ανέρχεται στους 258 ίππους και 370 Nm ροπής, η ηλεκτρική αυτονομία ορίζεται στα 52 χιλιόμετρα, ενώ υπάρχει και η απαλλαγή από το φόρο εταιρικής χρήσης, σύμφωνα με όσα αναφέρει η MG.

Με δύο οθόνες στην καμπίνα

Αναφορικά με τον εξοπλισμό, το μικρομεσαίο SUV της MG έρχεται με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,1 ιντσών και μια οθόνη 12,3 ιντσών για το σύστημα infotainment, που συνδέεται με Apple CarPlay και Android Auto. Διατίθεται επίσης στάνταρ με ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών, τους αισθητήρες παρκαρίσματος και την κάμερα, τα 4 ηλεκτρικά παράθυρα, αλλά και το MG Pilot. Στην ομπρέλα των 14 συστημάτων ασφαλείας της MG, στάνταρ είναι και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου L2.

7 χρόνια εγγύηση, δωρεάν έλεγχος και οδική βοήθεια

Τέλος, η μάρκα αναφέρει πως τα SUV MG HS και MG EHS είναι διαθέσιμα στάνταρ με το πρόγραμμα της MG, Triple 7. Το Triple 7, σύμφωνα με την MG, αποτελεί ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένων παροχών, καθώς πέρα από τα 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης (ή 150.000 χιλιομέτρων), προσφέρει επιπρόσθετα δωρεάν 7 χρόνια οδική βοήθεια και 7 χρόνια δωρεάν έλεγχο οχήματος.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις