Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Peugeot 2008 πρώτο σε πωλήσεις στα μικρά SUV και τον Φλεβάρη

Το Peugeot 2008 πρώτο σε πωλήσεις στα μικρά SUV και τον Φλεβάρη

6/3/2024

Πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του και τον Φεβρουάριο.
Βενζίνη, diesel, ηλεκτρικό και σύντομα ως υβριδικό.
Εμφανισιακά ανανεωμένο με LED φώτα.
Ξεχωρίζει στην καμπίνα το Peugeot i-Cockpit.

Πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του και τον Φεβρουάριο

Το ανανεωμένο Peugeot 2008 ακολουθώντας την εξαιρετική επίδοση του Ιανουαρίου στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας των μικρών SUV και τον Φεβρουάριο, με μερίδιο αγοράς 15,4% και 556 ταξινομήσεις.

Βενζίνη, diesel, ηλεκτρικό και σύντομα ως υβριδικό

Με 4,3 μέτρα μήκος, σχεδόν 2 μέτρα πλάτος (συμπεριλαμβανομένων των καθρεπτών) και ύψος 1,55 μέτρα, το νέο 2008 προσφέρει καλούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές (με 434 λίτρα στο πορτμπαγκάζ). Διαθέτει μια ευρεία γκάμα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης, diesel αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και ως hybrid. 

Εμφανισιακά ανανεωμένο με LED φώτα

Εξωτερικά, το ανανεωμένο 2008 υιοθετεί, στην εμπρόσθια πλευρά, την καινούρια φωτιστική υπογραφή της Peugeot με τις τρεις χαρακτηριστικές κάθετες «νυχιές»,  που είναι ενσωματωμένες στα μαύρο γυαλιστερό πλαίσιο του νέου προφυλακτήρα. Τα νέα LED πίσω φώτα, που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, αποτελούνται από τρεις επάλληλες οριζόντιες διπλές λωρίδες, λεπτές και κομψές, που συμβάλλουν στην οπτική διεύρυνση του πλάτους του αυτοκινήτου.

Ξεχωρίζει στην καμπίνα το Peugeot i-Cockpit

Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, με ανανεωμένες υφασμάτινες ταπετσαρίες, ενώ προαιρετικά διατίθενται και με επένδυση από Alcantara (έκδοση GT). Highlight στην καμπίνα συνεχίζει να είναι Peugeot i-Cockpit, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 10 ιντσών και με τον αντίστοιχο αναλογικό στην έκδοση Active. Επιπλέον, η multimedia κεντρική οθόνη των 10 ιντσών αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό, ενώ στις εκδόσεις Allure και GT διαθέτει τεχνολογία HD.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις