autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Αιγάλεω

Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Αιγάλεω

21/1/2026

Μάζεψε 73 αυτοκίνητα το 2024 και 111 το 2025
Ξηλώθηκαν 32 ανενεργές θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ

autoagora Team

Ο Δήμος Αιγάλεω έστρεψε το βλέμμα του στα παρατημένα αυτοκίνητα

Ο Δήμος Αιγάλεω συνεχίζει την προσπάθεια για την απομάκρυνση παρατημένων αυτοκινήτων και την απελευθέρωση θέσεων στάθμευσης και το 2026. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων και η λειτουργικότερη χρήση των δημόσιων χώρων.

Μάζεψε 73 αυτοκίνητα το 2024 και 111 το 2025

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου μέσω των social media, η δράση αυτή αποτελεί συνέχεια προηγούμενων πρωτοβουλιών. Συγκεκριμένα, το 2024 η Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης απομάκρυνε 73 εγκαταλελειμμένα οχήματα, ενώ το 2025 ο αριθμός αυξήθηκε σε 111 οχήματα. Η απομάκρυνση τους συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του οδικού δικτύου, στη βελτίωση της εικόνας της πόλης και στην ενίσχυση της ασφάλειας και της καθαριότητας στις γειτονιές.

Ξηλώθηκαν 32 ανενεργές θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ

Παράλληλα, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία, προχώρησε στην αποξήλωση 32 ανενεργών θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ. Οι θέσεις αυτές επαναδόθηκαν σε κοινή χρήση, αυξάνοντας τη διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης για τους πολίτες και προάγοντας την ορθολογική διαχείριση του δημόσιου χώρου, με σεβασμό στα δικαιώματα και τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία.

STOCKCENTER