Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

BMW Βελμάρ: Ο πελάτης στο επίκεντρο

Διαβάστηκε από 5182 αναγνώστες - 23/10/2019

Στη Βελμάρ δεν ξέρουν τι σημαίνει να μένεις στάσιμος και πάντα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στο μέλλον.

Το όραμά τους είναι να δημιουργήσουν το μέγιστο δυνατό αίσθημα ελευθερίας σε κάθε διαδρομή και την τέλεια σχέση οδηγού και αυτοκινήτου. Πάντα θέλουν να προβλέπουν και να αναπτύσσουν νέες λύσεις, καινοτομίες και τεχνολογίες που κάνουν την προσωπική σας εμπειρία οδήγησης όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και άνετη.

Στη Βελμάρ θα βρείτε μόνο εξαιρετικής ποιότητας αυτοκίνητα, άριστη υποστήριξη και άψογη εξυπηρέτηση πελατών. Εκεί πάντα υπάρχει κάποιος που σας ακούει, σας κατανοεί και σας στηρίζει. Αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία την οποία ακολουθούν με απόλυτη σοβαρότητα και εστιάζουν σε κάθε πελάτη ξεχωριστά με το προσωπικό να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Η δική σας ικανοποίηση είναι ο απόλυτος στόχος.



Σχετικά με τη Βελμάρ
 
Η εταιρία Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας εδώ και 39 χρόνια. Ως επίσημος διανομέας και επισκευαστής των μαρκών FORD, OPEL, SEAT, VOLVO, SAAB, HONDA, MITSUBISHI, ALFA ROMEO, FIAT, ABARTH, HYUNDAI, KIA, BMW & MINI και BMW Motorrad η Βελμάρ καλύπτει με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια τους πελάτες της.

Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η πώληση επιβατικών & επαγγελματικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών (καινούργιων και μεταχειρισμένων) και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales (σέρβις, ανταλλακτικά, φανοποιείο) καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου αγοραστή στην Αθήνα, την Κρήτη και την Θεσσαλονίκη. Στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Βελμάρ συγκαταλέγεται και το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων, STOCK CENTER.

Για περισσότερες πληροφορίες:
 
BMW Βελμάρ
Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 10
ΤΚ 57001 Θεσσαλονίκη
E-mail: [email protected]
Website: www.bmw-velmar.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις