Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μασούρας: Τα πάντα για τις κυλινδροκεφαλές σε Ελλάδα και Κύπρο

Διαβάστηκε από 6617 αναγνώστες - 7/5/2020

Εμπειρία, τεχνογνωσία και συνεχής ενημέρωση κάνουν την Μασούρας την μόνη εγγυημένη λύση γύρω από τις κυλινδροκεφαλές.

Κοντά σας από το 1964 με ένα ατελείωτο πελατολόγια, η Μασούρας σας προσκαλεί να περιηγηθείτε στο ενημερωμένο και πλήρες e-shop της. Αγοράστε αυτό που ψάχνατε και δεν βρίσκατε, σε ασυναγώνιστη τιμή και με εγγυήσεις λειτουργίας.

Περιηγηθείτε εύκολα, ενώ εκτός από τις αγορές σας απολαύστε μέσα από εικόνες την διαδικασία επισκευής διαφόρων βλαβών όπως:
  • Κορμούς μηχανής
  • Ψυγεία λαδιού
  • Σασμάν
  • Επισκευή κυλινδροκεφαλής
  • Επισκευή κάρτερ
 
Η εταιρεία  ανέπτυξε τη δραστηριότητά της στο χώρο των πωλήσεων με την αποκλειστική εισαγωγή των κυλίνδρων κεφαλών Μ.Ι.Τ. Επειδή η άμμεση εισαγωγή των κυλινδροκεφαλών Μ.Ι.Τ της δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρει «ακριβά» προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές, ειδικά στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, επιλέγει  να ρίξει τις τιμές όχι όμως και την ποιότητα των προϊόντων της!

Οι κυλινδροκεφαλές (ή κεφαλάρια) Μ.Ι.Τ πληρούν υψηλές προδιαγραφές και φέρουν πιστοποίηση από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως για την ποιότητά και την αξιοπιστία τους. Κάθε προϊόν είναι κατασκευασμένο από άριστα υλικά έχει δοκιμαστεί για την αντοχή και τη ποιότητα του και έχει περάσει επιτυχώς την τεχνική αξιολόγηση του κατασκευαστή.

Η επιχείρηση εξυπηρετεί ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο. Βρείτε τα πάντα για κυλινδροκεφαλές, χιτώνια μπεκ, κορμούς μηχανής και block, φλάτζες ακόμη και μεταχειρισμένες μηχανές.

Τι περιμένετε για να εμπιστευτείτε τους ειδικούς;
 
 
Επικοινωνία:
Επωνυμία: Μασούρας
Διεύθυνση: Δάφνης 3 Θεσσαλονίκη
Τηλ:  2310 523 228
Website: http://www.masouras.com/ 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις