Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέα συνεργασία με τη Fiat για τον Κιοσέογλου

Διαβάστηκε από 6830 αναγνώστες - 1/6/2018

Κιοσέογλου και Fiat δίνουν τα χέρια σε μια σπουδαία συνεργασία. Πωλήσεις αυτοκινήτων, τα πάντα γύρω από service και ανταλλακτικά, πάντα με εγγύηση και εξατομικευμένες λύσεις.

Στην Fiat Κιοσέογλου θα μάθετε τα πάντα για τα καινούργια μοντέλα της εταιρίας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας με τους ευνοϊκότερους όρους χρηματοδότησης και παράλληλα να ανταλλάξετε το παλιό σας αυτοκίνητο, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!
 
Η κάθετη μονάδα θα σας δώσει λύση, σε ότι και αν ζητάτε για το αυτοκίνητο σας.
  • Συνεργείο. Service από εξειδικευμένους τεχνίτες με πολυετή εμπειρία και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  • Φανοποιείο. Υπηρεσίες που θα σας κάνουν το αυτοκίνητο σας καινούργιο. Από επιδιορθώσεις μικρών γρατσουνιών έως και άριστο ολικό βάψιμο. Επίσης αναλαμβάνουμε αντί για εσάς όλες τις διαδικασίες αποζημίωσής, όλων των ασφαλειών, για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτησή σας.
  • Ανταλλακτικά. Βρείτε τις καλύτερες τιμές σε γνήσια ανταλλακτικά Fiat, όσο σπάνιο και αν είναι το μοντέλο σας.  Παράλληλα υπάρχει μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων και after market ανταλλακτικών, που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.
  • Πωλήσεις Fiat-Ανταλλαγές. Αποκτήστε το νέο σας αυτοκίνητο ή ανταλλάξτε το παλιό σας και αναβαθμίστε τη ζωή σας με σίγουρο όφελος.
  • Μεταχειρισμένα. Όλα τα μεταχειρισμένα μας αυτοκίνητα, είναι ελεγμένα από τους τεχνικούς μας και συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας καθώς και τεχνικής υποστήριξης από το συνεργείο μας.

Στον Κιοσέογλου, βρίσκετε πάντα αυτό που ψάχνετε από το 1975.


Επικοινωνία
Επωνυμία: Κιοσέογλου
Διεύθυνση: ΑΧΑΡΝΩΝ 462 ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 2102588560 - 2102588940
Website: https://fiat-kioseoglou.car.gr/cars/?ca=v
Fb: https://www.facebook.com/fiatkioseoglou/ 
  
  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις