Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Service για Group Vag στα Γλυκά Νερά – ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Service για Group Vag στα Γλυκά Νερά – ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Διαβάστηκε από 6227 αναγνώστες - 26/4/2024

Το συνεργείο Auto Service ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ με εξειδίκευση σε όλα τα μοντέλα VW, Audi , Seat , Skoda προσφέρει όλη τη γκάμα εργασιών που αφορούν στη συντήρηση του αγαπημένου σου αυτοκινήτου.

Το συνεργείο Auto Service ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ αποτελεί εξειδικευμένη μονάδα επισκευής και συντήρησης των αυτοκινήτων του ομίλου Group Volkswagen (Audi - VW - Seat - Skoda). ενώ μπορεί να αναλάβει και αυτοκίνητα άλλων εταιρειών.
 
Η εμπειρία και η γνώση στα τόσα χρόνια λειτουργίας της, την έχουν καταστήσει σε μια υπεύθυνη, σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία. Σε ένα  υπερσύγχρονο κατάστημα στη Λ. Λαυρίου 31, το συνεργείο και ηλεκτρολογείο της Auto Service ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ προσφέρει άριστης ποιότητας υπηρεσίες και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που θα καλύψει κάθε σας απορία και ανάγκη. Πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το συνεργείο Auto Service ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ έχει μεγάλη εμπειρία στους κινητήρες Diesel, ωστόσο αναλαμβάνει και βενζινοκινητήρες. Αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για το πετρελαιοκίνητο όχημα σας, καθώς κερδίζετε χρόνο και χρήμα ενώ η άψογη εξυπηρέτηση εγγυάται μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης.
 
Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Λεωφ. Λαυρίου 31, Γλυκά Νερά 153 54
Τηλέφωνο: 213-0273210     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις