Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Service για Ιαπωνικά αυτοκίνητα στα Γλυκά Νερά - Ιωσήφ Ζαχαράκης

Service για Ιαπωνικά αυτοκίνητα στα Γλυκά Νερά - Ιωσήφ Ζαχαράκης

Διαβάστηκε από 49026 αναγνώστες - 20/4/2024

Μπορεί οι ιαπωνικές μάρκες να είναι οι πιο αξιόπιστες, δεν είναι όμως και αθάνατες. Η επιχείρηση Ιωσήφ Ζαχαράκης παρέχει όλες τις υπηρεσίες από service μέχρι και φανοποιείο.

Η απάντηση σε ότι έχει να κάνει με Honda αλλά και γενικότερα ιαπωνικά αυτοκίνητα, βρίσκεται στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στο συνεργείο του Ιωσήφ Ζαχαράκη.
Η πολυετής παρουσία του στο χώρο και οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι οι πιο τρανή απόδειξη πως το αμάξι σου έχει πέσει στα καλύτερα χέρια. Η εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού γύρω από τα αμάξια της άπω ανατολής και πιο πολύ ακόμα, στα Honda είναι τόσο μεγάλη που εγγυάται πως θα βρει λύση, σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται συνολικά στην πλήρη μονάδα περιλαμβάνουν:

  • Service
  • Φανοποιείο
  • Ανταλλακτικά
  • Tuning
  • Ηλεκτρολογείο
Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται, το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό και φυσικά η αγάπη για τα ιαπωνικά αυτοκίνητα έχουνε καταφέρει την επιχείρηση Ιωσήφ Ζαχαράκης να είναι η πρώτη επιλογή όσων ανήκουν στην πιο μεγάλη αυτοκινητιστική οικογένεια.

Τηλεφωνήστε σήμερα ή επισκεφθείτε το κατάστημα στη Λεωφόρο Λαυρίου 176 και το άγχος σας γύρω από το αυτοκίνητο θα εξαφανιστεί άμεσα.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Ιωσήφ Ζαχαράκης
Διεύθυνση: Λεωφόρος Λαυρίου 176 Γλυκά Νερά
Τηλ: 2106040002 – 6972529060
Site: http://on.fb.me/1fSAvtU
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις