Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Service για Peugeot και Citroen στη Γλυφάδα - Autounit Βεκρής

Service για Peugeot και Citroen στη Γλυφάδα - Autounit Βεκρής

Διαβάστηκε από 21967 αναγνώστες - 5/12/2023

Η φροντίδα που αξίζει το Peugeot - Citroën σας. Η 30ετή εμπειρία της Autounit Βεκρής , σε συνδυασμό με το εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, επιτυγχάνοντας την πλήρη διασφάλιση της αξιοπιστίας των αυτοκινήτων Peugeot και Citroen.

Η εταιρία Autounit Βεκρής Γ. εδρεύει στην Λ. Βουλιαγμένης 151 και Σοφοκλέους στη Γλυφάδα, σε σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις.Η πείρα, η ειλικρίνεια, ο επαγγελματισμός, η άρτια τεχνολογική κατάρτιση, η ποιότητα, η εργασιακή συνέπεια, η εξειδίκευση και η συνεχής επιμόρφωση στις νέες τεχνολογίες, αποτελούν βασικά εχέγγυα για εγγυημένες και ποιοτικές εργασίας στο Peugeot και Citroen αυτοκίνητό σας.

Στις εγκαταστάσεις της Autounit μπορείτε να βρείτε:
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ
ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΦΡΕΟΝ A/C
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ
ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ
ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ – ΒΑΦΕΙΟ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Το τμήμα του service αποτελείται από ομάδα τεχνικών που φροντίζουν το αυτοκίνητό σας όπου έχουν επιλεγεί ανάμεσα στους καλύτερους, βρίσκονται υπό συνεχή εκπαίδευση και διασφαλίζουν ότι κάθε εργασία service του αυτοκινήτου σας που θα κριθεί απαραίτητη, θα πληροί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Το συνεργείο είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν προσφέροντάς:
Αναλυτική ενημέρωση για τις προτεινόμενες εργασίες και το κόστος αυτών
Δωρεάν ελέγχους ή εκτιμήσεις κατά περίπτωση
Προγράμματα προσφορών για το Peugeot - Citroën  σας
Τις απαραίτητες συμβουλές για τη συντήρηση του Peugeot - Citroën σας

Η φροντίδα που αξίζει το Peugeot - Citroën σας κοστίζει λιγότερο απΆ ό,τι περιμένετε! Οι ανταγωνιστικές τιμές σε ανταλλακτικά και εργασία σε συνδυασμό με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αξιοπιστία επιβεβαιώνουν ότι το καλό service δεν χρειάζεται να είναι ακριβό.

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 151 & Σοφοκλέους 6, 16674 Γλυφάδα
Τηλ: 210 8982100 - 210 9967851
Fax: 210 8982188
Κιν: 6944 701319
Site:  www.autovekris.gr 
Email:  [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις