Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Kia Sportage VS Nissan Qashqai Συγκριτικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Kia Sportage VS Nissan Qashqai Συγκριτικό

Kia Sportage VS Nissan Qashqai: Ποιο θα αγόραζες;

Διαβάστηκε από 7296 αναγνώστες - 23/3/2023

Το Kia Sportage ψηφίστηκε το Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ελλάδα, ενώ το Nissan Qashqai θεωρείται το μοντέλο που ίδρυσε την κατηγορία των μικρομεσαίων SUV. Συγκρίνουμε τις βασικές εκδόσεις των 2 αυτοκινήτων και τις βαθμολογούμε στην κατανάλωση, στην ευρυχωρία, στις επιδόσεις, στις τιμές, στον εξοπλισμό και στην τιμή.

Sportage VS Qashqai: Το αυτοκίνητο της χρονιάς ή τον ιδρυτή της κατηγορίας;

Το Kia Sportage ανακηρύχτηκε φέτος το Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο με τιμή από 31.190 ευρώ στην βασική έκδοση με ήπια υβριδικό κινητήρα 150 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Με τα ίδια χρήματα μπορεί κανείς να αγοράσει το Nissan Qashqai στην εισαγωγική έκδοση, η οποία διαθέτει επίσης ήπια υβριδικό μοτέρ με 140 άλογα και μηχανικό σασμάν 6 ταχυτήτων.

Από τη μία πλευρά έχουμε το Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από την άλλη το όχημα που ίδρυσε την κατηγορία των μικρομεσαίων SUV. Ποιο είναι καλύτερο για αγορά;
Συγκρίνουμε τις βασικές εκδόσεις των Kia Sportage και Nissan Qashqai και τις αξιολογούμε με κριτήρια την κατανάλωση, την ευρυχωρία, τις επιδόσεις, τις εγγυήσεις και τις τιμές.

Η συνολική βαθμολογία θα δείξει τον νικητή του συγκεκριμένου συγκριτικού, και θα μας δώσει μια εικόνα από το πώς «στέκονται» τα δύο αυτά μοντέλα απέναντι από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε