Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
15 φορές που δεν επικράτησε η λογική στην κατασκευή αυτοκινήτων
16 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

15 φορές που δεν επικράτησε η λογική στην κατασκευή αυτοκινήτων

Διαβάστηκε από 19379 αναγνώστες - 21/10/2023

Ακούγεται σαν ιδέα από παιδιά που έχουν έφεση στην αναζήτηση αδρεναλίνης: «Ας βάλουμε τον μεγαλύτερο κινητήρα που θα βρούμε, στο ελαφρύτερο διαθέσιμο σασί και ας δούμε τι θα γίνει».

Η ιδέα «μεγάλος κινητήρας σε μικρό αμάξωμα» σίγουρα δεν είναι καινούρια, αφού ορισμένα από τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι από τη δεκαετία του 1960. Η μεγάλη πλειοψηφία από αυτά βγήκε κανονικά σε παραγωγή και πώληση, και αναρωτιόμαστε αν οι οδηγοί τους είναι απλά γενναίοι, ή έχουν έλλειψη της αίσθησης του κινδύνου.
Ούτως ή άλλως όμως, για τα μεγάλα παιδιά, ο κίνδυνος αποτελεί μέρος της πλάκας, έτσι δεν είναι; Ακολουθούν οι 15 πιο παρανοϊκές κατασκευές που έχουμε συναντήσει στο πέρασμα των χρόνων, που βασίστηκαν σε αυτή τη συνταγή.



1) Όλα τα Flyin Miata
Η Flyin Miata είναι μια αμερικάνικη εταιρεία που εξειδικεύεται στην τοποθέτηση V8 LS κινητήρων από τη Chevrolet σε σασί…  Mazda MX-5, κάτι που ακούγεται ιδιαίτερα ακραίο, και, μεταξύ μας, είναι!

Οι δυνατότητες των LS μοτέρ είναι τεράστιες, επομένως το εύρος ιπποδύναμης που θα διαθέτει το… αυτοκτονικό σας miata, εξαρτάται καθαρά από την τσέπη και το αίσθημα της αυτοσυντήρησής σας. Εδώ να τονίσουμε πως το κόστος μετατροπής της Flyin Miata είναι υψηλό, αλλά όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων σε αυτή τη ζωή. Ούτως ή άλλως, ποιος νοιάστηκε για την ανακαίνιση του σπιτιού;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις