Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αυτοκίνητα που αγαπήσαμε σε τηλεοπτικές σειρές
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτοκίνητα που αγαπήσαμε σε τηλεοπτικές σειρές

28/12/2023

Τα λατρέψαμε μέσα από την τηλεόραση. Ο λόγος γίνεται για τα αυτοκίνητα που πρωταγωνίστησαν σε σειρές της μικρής οθόνης και έμειναν στην ιστορία. Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο μοντέλο;

Οι λάτρεις των αυτοκινήτων παρατηρούμε τα οχήματα που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο μας, και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά που πρωταγωνιστούν στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Ορισμένα από αυτά είναι τόσο εμβληματικά, που πλέον μόνο με το άκουσμα του εκάστοτε τίτλου, έρχεται αμέσως στο μυαλό μας κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο. Κάνουμε αναδρομή και σας παρουσιάζουμε αυτοκίνητα που αγαπήσαμε μέσα από τηλεοπτικές σειρές και κατάφεραν να κερδίσουν την καρδιά μας.


1) Pontiac Firebird Trans-Am (KITT) - Ο ιππότης της ασφάλτου (1982-1986)
Πριν υποδυθεί τον Mitch Buchannon, ο David Hasselhoff ενσάρκωσε τον Michael Knight, τον «Ιππότη της Ασφάλτου», ο οποίος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του θρυλικού KITT, μίας ειδικά τροποποιημένης Pontiac Trans-Am που μεταξύ άλλων διέθετε φλογοβόλα, εξαπέλυε δακρυγόνο και έκοβε μεταλλικές επιφάνειες με laser.
Ο KITT έμεινε στην ιστορία και για το κινούμενο κόκκινο LED φώς στο κέντρο του προφυλακτήρα. Το αυτοκίνητο ήταν βασισμένο σε μία Pontiac Firebird Trans-Am 3ης γενιάς, που κατασκευαζόταν από το 1982 έως το 1992.

Σελ.
2
Ο General Lee, το Batmobile και η παρέα τους
Σελ.
3
Από το Miami στο βουνό Akina
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις