Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κάντε δική σας τώρα, την επετειακή έκδοση του Corsa, στην 5θυρη έκδοση του με τον 1.400άρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 90 ίππων, μόνο με 11.690 ευρώ!

Η παραγγελιοληψία για τις ειδικές εκδόσεις “120 Edition” μόλις ξεκίνησε!

Κάντε δικό σας το best seller των μικρομεσαίων Astra από 16.900 ευρώ

Απολαύστε μέσω αυτής της ειδικής προσφοράς τα αγαπημένα σας μοντέλα, σε προνομιακές τιμές και με παραπάνω εξοπλισμό

Για 120 συναπτά χρόνια η Opel στηρίζει δυναμικά το δικό της δόγμα, «Το Μέλλον Ανήκει σε Όλους» και φέτος το κάνει πράξη περισσότερο από ποτέ.

Προλαβαίνεις και εσύ. Επετειακό Corsa με 11.690 ευρώ!

1/2/2019

Μάθε ποια Opel μπορείς να αποκτήσεις τώρα, με επετειακό εξοπλισμό και σε προνομιακές τιμές. Κάνε δικό σου ένα από τα 120 επετειακά Corsa με 11.690 ευρώ, έξτρα εξοπλισμό και με τον καλύτερο κινητήρα.

Για 120 συναπτά χρόνια η Opel στηρίζει δυναμικά το δικό της δόγμα, «Το Μέλλον Ανήκει σε Όλους» και φέτος το κάνει πράξη περισσότερο από ποτέ. Λανσάρει τις ειδικές εκδόσεις «120 Edition» σε best seller μοντέλα της γκάμας της, όπως το μικρό Corsa, το ξανά πρώτο σε πωλήσεις Astra, τα SUV – Crosslan X, Mokka X και Grandland X, μη ξεχνώντας φυσικά και το επιβλητικό Insignia.

Απολαύστε μέσω αυτής της ειδικής προσφοράς τα αγαπημένα σας μοντέλα, σε προνομιακές τιμές και με παραπάνω εξοπλισμό όπως  ηλεκτρονικό κλιματισμό ECC, κομψές ζάντες αλουμινίου, στοιχεία χρωμίου, κατώφλια θυρών & ειδικά βελούδινα πατάκια με τα λογότυπα «Opel» και φυσικά «120» χρόνια.
 



Κάντε δική σας τώρα, την επετειακή έκδοση του Corsa, στην 5θυρη έκδοση του με τον 1.400άρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 90 ίππων, μόνο με 11.690 ευρώ!

Μην αργείτε, αποκτήστε και εσείς την συλλεκτική έκδοση ενός από τα πιο καλοπουλημένα αυτοκίνητα παγκοσμίως, καθώς η πρσφορά ισχύει για τα πρώτα 120 αυτοκίνητα με ταξινόμηση έως 28/2/19.

Στο Corsa “120 Edition”, ο εξοπλισμός περιέχει στοιχεία άνεσης & στιλ, όπως δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το infotainment, Intellilink με έγχρωμη οθόνη αφής 7”, ζάντες αλουμινίου & προβολείς ομίχλης. Διαθέτει επίσης κομψές λεπτομέρειες, όπως το λογότυπο “OPEL” και “120 Years” στα μαρσπιέ θυρών.
 

Κάντε δικό σας το best seller των μικρομεσαίων Astra από 16.900 ευρώ, ενώ μπείτε στην οικογένεια των SUV μόνο με 16.850 ευρώ, αποκτώντας το εντυπωσιακό Crossland X.

Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τις επετειακές προσφορές της Opel και γιορτάστε μαζί της.

«Η Opel εκδημοκρατίζει τον τομέα μεταφορών εδώ και 120 χρόνια. Με τα αυτοκίνητά μας, κάνουμε τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά προσιτά σε όλες τις ομάδες πελατών. Αυτό είναι και το μότο μας! Και γι¶ αυτό προσφέρουμε την ειδική έκδοση “120 Edition” ώστε τα περισσότερα μοντέλα μας να σηματοδοτήσουν το ξεκίνημα μιας επετειακής χρονιάς» δήλωσε ο Xavier Duchemin, Διευθύνων Σύμβουλος Πωλήσεων, Aftersales & Μάρκετινγκ.

Η γερμανική μάρκα που ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου της αυτοκινήτου το 1989 σας ευχαριστεί για την πολύχρονη αυτή στήριξη και σας καλεί να γιορτάσετε μαζί της αυτή τη σπουδαία χρονιά. Βρείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το επετειακό μοντέλο που σας ενδιαφέρει και μη περιμένετε άλλο.
Η παραγγελιοληψία για τις ειδικές εκδόσεις “120 Edition” μόλις ξεκίνησε!

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις