Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έρευνα: Πιο πολλά χιλιόμετρα κάνουν οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έρευνα: Πιο πολλά χιλιόμετρα κάνουν οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών

10/4/2024

Τέλος στο στρες περί αυτονομίας! Νέα έρευνα δείχνει ότι οι κάτοχοι ηλεκτρικών οχημάτων διανύουν 630 περισσότερα χλμ. ανά έτος. Θα άφηνες το diesel σου για να αγοράσεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Ως απτή απόδειξη της σημασίας της κινητικότητας μηδενικών εκπομπών, η Nissan ανακαλύπτει ότι οι Ευρωπαίοι οδηγοί EVs ταξιδεύουν μακριά. Στην πραγματικότητα, διανύουν  επιπλέον 630 "καθαρά" χιλιόμετρα ετησίως, κατά μέσο όρο,σε σχέση με τους Ευρωπαίους οδηγούς οχημάτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE), σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα για λογαριασμό της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Για να γίνουν περαιτέρω κατανοητές οι οδηγικές εμπειρίες και η αντίληψη των Ευρωπαίων αυτοκινητιστών, η μελέτη αποκαλύπτει ότι οι οδηγοί EV καθίστανται "πρωτοπόροι" στους ευρωπαϊκούς δρόμους, διανύοντας συνολικά, πάνω από 14.200 χιλιόμετρα  ετησίως, κατά μέσο όρο. Σε σύγκριση με τους αντίστοιχους οδηγούς ICE, οι οποίοι διανύουν κατά μέσο όρο 13.600km, αυτή η νέα έρευνα σκιαγραφεί ένα λαμπρό μέλλον για τη βιώσιμη κινητικότητα.



"Αυτή η έρευνα επαναλαμβάνει το δόγμα ότι η ηλεκτρική οδήγηση δεν είναι μόνο μια έξυπνη και ευεργετική για το περιβάλλον επιλογή, αλλά και μια διασκεδαστική, συναρπαστική και βολική επιλογή για τους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνθρωποι οδηγούν τα EVs περισσότερο από τα αυτοκίνητα ICE. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με περισσότερα EVs στο δρόμο, το άγχος της εμβέλειας θα ανήκει σύντομα στο παρελθόν", δήλωσε ο Arnaud Charpentier, Περιφερειακός Αντιπρόεδρος, Προϊοντικού Σχεδιασμού και Τιμολογιακής Πολιτικής της Nissan AMIEO.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε