Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Google Maps: Τα «κόλπα» που πρέπει να ξέρεις..

Google Maps: Τα «κόλπα» που πρέπει να ξέρεις..

Διαβάστηκε από 6782 αναγνώστες - 22/11/2023

Το νούμερο 1 εργαλείο για χάρτες στον κόσμο είναι το Google Maps και όχι άδικα γιατί αν ξέρεις τα κόλπα του σε πάει οπουδήποτε. Δες εδώ μερικά tricks που θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη..

1. Χρησιμοποίησέ το ενώ είσαι offlineΔεν έχεις δεδομένα για να μπεις στο ίντερνετ, βρίσκεσαι σε ένα μέρος όπου δεν έχει καλό σήμα και δεν ξέρεις και το δρόμο. Εδώ είναι που χρειάζεσαι περισσότερο τους χάρτες της Google κι αν δεν ξέρεις να τους χρησιμοποιείς σωστά τότε έχεις μπλέξει! Το Google Maps σου δίνει τη δυνατότητα για oflline χρήση των χαρτών. Επίλεξε στο χάρτη το μέρος που θες να πας και πάτα στο κάτω μέρος της οθόνης. Η εφαρμογή σου δίνει την ευκαιρία να κατεβάσεις το συγκεκριμένο κομμάτι του χάρτη που χρειάζεσαι και να το αποθηκεύσεις στη μνήμη του κινητού σου έτσι ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιείς ανά πάσα στιγμή.
 


2. Πρόσθεσε πολλαπλούς προορισμούς
Η διαδρομή που θέλεις σήμερα να ακολουθήσεις δεν είναι απαραίτητο να έχει μόνο αφετηρία και προορισμό μπορεί να έχεις και ενδιάμεσες επιλογές. Η προσθήκη πολλαπλών προορισμών στο Google Maps λοιπόν είναι εύκολη υπόθεση. Αρχικά επίλεξε την αφετηρία σου και τον τελικό προορισμό. Στη συνέχεια μπορείς να πατήσεις πάνω στις τρεις τελείες που βρίσκονται πάνω δεξιά στην εικόνα και να επιλέξεις προσθήκη στάσης. Πατώντας το θα έχεις πια τη δυνατότητα να μπει και ο επιπλέον προορισμός σου.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις