Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πλήρωσε 4.000 ευρώ για να πάρει δίπλωμα οδήγησης

Πλήρωσε 4.000 ευρώ για να πάρει δίπλωμα οδήγησης

24/10/2023

Ρεκόρ αποτυχημένων προσπαθειών, για την απόκτηση διπλώματος αυτοκινήτου, έκανε ένας Άγγλος. Το ρεκόρ «κουλαμάρας» επιβεβαίωσε και το υπουργείο Συγκοινωνιών της χώρας. Σας θυμίζει κάποιον γνωστό σας?

Ο 42χρονος πρέπει να έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αποτυχημένων προσπαθειών για απόκτηση διπλώματος. Το Βρετανικό Υπουργείο επιβεβαίωσε πως μετά από 158 τελικά προσπάθειες, ο Βρετανός κατάφερε να αποκτήσει το πολυπόθητο δίπλωμα. Νομίζω πως δεν πρέπει να έχει υπάρξει άλλος υποψήφιος που να απέτυχε τόσες πολλές φορές, αφού κάποια στιγμή η αποτυχία σε κάνει να τα παρατάς.
Το πρώτο που συνήθως που αποτρέπει έναν υποψήφιο, είναι η πεσμένη ψυχολογία μετά τις αποτυχίες, αλλά το κυριότερο, είναι τα χρήματα που πετάς σε έναν «τρύπιο» κουβά. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε, στην Βρετανία κάθε προσπάθεια κοστίζει σχεδόν 26 ευρώ, άρα ο συγκεκριμένος υποψήφιος άνδρας ξόδεψε πάνω από 4.000 ευρώ για ένα δίπλωμα. 

Κι αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές και σίγουρα χαμογελάς με την κουλαμάρα του συγκεκριμένου, σκέψου πως μπορεί το καλοκαίρι να τον συναντήσεις σε κάποιο νησί που μπορεί να έχει έρθει, να απολαύσει τις διακοπές του. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις