Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα 20 πιο εμβληματικά αυτοκίνητα που γνωρίσαμε σε ταινίες
20 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα 20 πιο εμβληματικά αυτοκίνητα που γνωρίσαμε σε ταινίες

Διαβάστηκε από 27928 αναγνώστες - 3/10/2023

Πολλές ταινίες είχαν αυτοκίνητα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, και ορισμένες έμειναν αξέχαστες από το κοινό για αυτόν ακριβώς το λόγο. Κάνουμε μια ανασκόπηση στα μοντέλα που αγαπήσαμε μέσα από τη μεγάλη οθόνη. Ποια ανήκουν στη δική σας λίστα;

Σχεδόν όλες οι ταινίες έχουν μέσα αυτοκίνητα, τουλάχιστον όσες διαδραματίζονται στην μοντέρνα εποχή.Εμείς οι αυτοκινητόφιλοι όμως, έχουμε ιδιαίτερη αγάπη στις ταινίες που τα οχήματα συγκαταλέγονται στους πρωταγωνιστές, με ορισμένα μοντέλα να έχουν αποκτήσει το δικό τους, φανατικό κοινό.

Ας δούμε τα πιο εικονικά αυτοκίνητα που πρωταγωνίστησαν σε ταινίες


 
1) Audi S8 (Ronin)
Η ταινία δράσης του 1998 με τον Robert De Niro, περιλαμβάνει ένα κυνηγητό στο κέντρο του Παρισιού με πρωταγωνιστή ένα Audi S8. Ενώ υπήρξαν πολλά αυτοκίνητα στην ταινία, τα οποία αξίζει να αναφερθούν, το γερμανικό sedan μας κέρδισε με τον τρόπο που οδηγούταν στα στενά δρομάκια της Γαλλικής πρωτεύουσας.



2) Porsche 911 turbo 3.6 (Bad Boys)
Μια πληροφορία που λίγοι ξέρουν: Στον σκηνοθέτη Michael Bay αρέσουν τα αυτοκίνητα. Πολύ. Έχει προσωπική συλλογή, την οποία μάλιστα χρησιμοποιεί και στις ταινίες του.
Ένα από τα αυτοκίνητα αυτά είναι και η Porsche 911 turbo 3.6, η οποία θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το… τρίτο bad boy στην ταινία του 1995, και τη θεωρούμε άξιο πρωταγωνιστή παράλληλα στα άλλα 2 κακά παιδιά, τους Martin Lawrence και Will Smith.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις