Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα εντυπωσιακότερα Guinness records αυτοκινήτου
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα εντυπωσιακότερα Guinness records αυτοκινήτου

22/11/2023

Ξεφυλλίσαμε το απόλυτο βιβλίο με τα ρεκόρ και σας παρουσιάζουμε τα πιο απίστευτα. Πόσο είναι το ρεκόρ για ένα φιλί σε… αυτοκίνητο; Ποιο είναι το μεγαλύτερο πάρκινγκ στο κόσμο; Πόσες cheerleaders χωράνε σε ένα Smart;

Νούμερα εντυπωσιακά, νούμερα ρεκόρ. Ξεψαχνίσαμε το βιβλίο Guinness Records και σας παρουσιάζουμε τα πιο απίστευτα (άσπαστα) ρεκόρ. 
Μεγαλύτερη διάρκειας φιλί σε αυτοκίνητο
Οι δύο μεξικάνοι φίλοι Ernesta Hernandez Ambrosio και Jesús Juárez Vite φιλούσαν ένα αυτοκίνητο για 76 ώρες συνεχόμενα, από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου του 2013. Έτσι, γιατί μπορούσαν.

Το γρηγορότερο αυτοκίνητο για συγκρουόμενα
Ο βρετανός Colin Furze προσκάλεσε τον ίδιο τον Stig να δοκιμάσει το δημιούργημα του. Αυτοκίνητο για συγκρουόμενα με τελική τα 161χλμ./ώρα.



Μεγαλύτερη πορεία από αυτόνομα μοντέλα (55)
Η κινεζική εταιρία Chongqing Changan Automobile Co., Ltd. το Νοέμβριο του 2018 σε μία απόπειρα να προωθήσουν την ικανότητα των αυτόνομων μοντέλων της, έθεσε για 3.2 χλμ. 55 μοντέλα της, να κινηθούν εντελώς αυτόνομα. Το πείραμα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και ο χρόνος που χρειάστηκαν ήταν 9 λεπτά και 7 δευτ. ώστε να καλύψουν όλα τα μοντέλα την συγκεκριμένη απόσταση.



Το πάρκινγκ με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα (30.000)
Στον Καναδά, το μεγαλύτερο mall για αγορές της χώρας, διαθέτει και το μεγαλύτερο πάρκινγκ παγκοσμίως με 30.000 θέσεις. Φανταστείτε να μη θυμάστε που έχετε παρκάρει.

Περισσότερα συνεχόμενα donuts (280)
Στην Αγγλία και μπροστά από 5.000 ενθουσιώδεις θεατές, ο Jamie Morrow κατάφερε να πραγματοποιήσει 280 donuts οδηγώντας ένα Westfield Sport 1600.

Η πιο δυνατή ρυμούλκηση από ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Στις 15 Μαίου του 2018 ένα Tesla Model X ρυμούλκησε ένα Boeing 787-9 βάρους 143.3 τόνων.


 
Άνοιγμα μηχανικού παραθύρου από σκύλο
Δεν είναι ψέμα. Το ρεκόρ κατέχει ένα σκυλί ράτσας Border Collie από τον Καναδά που χρειάστηκε 11.34 δευτ. για να ανοίξει πλήρως ένα μηχανικό παράθυρο αυτοκινήτου κανονική διάστασης.
 
Πόσα άτομα χωράνε σε ένα Smart; (20)
Μία ομάδα από επαγγελματίες Cheerleaders στην Ιταλία έθεσαν το συγκεκριμένο ρεκόρ. Κατάφεραν να χωρέσουν και οι 20 μέσα σε ένα Smart.
 
Γρηγορότερος γύρος στη πίστα Nurburgring με αυτοκίνητο στις 2 ρόδες
Νομίζετε ότι είναι μία δύσκολη πίστα; Φανταστείτε να την κάνετε με ένα αμάξι που πατάει μόνο στις 2 του ρόδες. Ο Han Yue χρειάστηκε 45 λεπτά και 59 δευτ. για να πραγματοποιήσει έναν ολόκληρο γύρο, πάντα μόνο σε 2 ρόδες.


 

 
 
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις