Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με 1% επιτόκιο και έως 84 μηνιαίες δόσεις το EcoSport

18/3/2019

Τα θέλεις όλα; Τα έχεις όλα! Με την νέα προνομιακή χρηματοδότηση, το EcoSport γίνεται δικό σου πιο εύκολα από ποτέ.

Όλοι πλέον θέλουν ένα SUV, όμως εσύ μπορείς να έχεις το καλύτερο. Με μήκος στα 4.017χλστ. και εμφάνιση που ροκάρει από χιλιόμετρα, το EcoSport απλά τα κάνει όλα και συμφέρει. Με δεκάδες επιλογές εξατομίκευσης, όπως η διχρωμία στην οροφή, μοναδικά σπορτιφ DNA στην έκδοση ST-Line και φυσικά τους πολυβραβευμένους κινητήρες EcoBoost, από σένα περιμένει μόνο… όρεξη για οδήγηση.

Τώρα είναι η καλύτερη ώρα να κάνεις δικό σου το αυτοκίνητο των ονείρων σου. Με το νέο ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance, εσύ βάζεις τους όρους, εσύ βγαίνεις κερδισμένος. Στην Ford βγαίνεις κερδισμένος επιλέγοντας το νέο Ford EcoSport καθώς απολαμβάνεις:  
Ένας μοναδικός τρόπος απόκτησης, για ένα απολαυστικό και πολυτάλαντο SUV που δεν έχει όρια. Ποιότητα κύλισης υψηλού επιπέδου που σπάνια συναντάται σε compact crossover, και με off road δυνατότητες που θα ξυπνήσουν ακόμα και τα πιο περιπετειώδη ένστικτά σου, ξεπερνά με ευκολία κάθε εμπόδιο. Φέρνει τα πιο προηγμένα και πρωτοποριακά συστήματα της Ford, όπως το Ford SYNC, το Cruise Control, το Hill Start Assist, τους αισθητήρες απόστασης στάθμευσης και τους LED προβολείς. Όλα αυτά όσο οι επιβάτες θα απολαμβάνουν μία μοντέρνα και πρακτική καμπίνα που καταφέρνει να παρέχει την ίδια άνεση τόσο σε διαδρομές εντός πόλης, όσο και σε μεγαλύτερα ταξίδια.



Η γκάμα των κινητήρων είναι πλούσια και σε θέση να καλύψει κάθε απαίτηση, καθώς διαθέτει και βενζίνης και πετρελαίου, για κορυφαίες επιδόσεις και οικονομία. Πιο συγκεκριμένα για τους fan της βενζίνης υπάρχει ο πολυβραβευμένος 1.000άρης EcoBoost με 125 και 140 ίππους ανάλογα με τις απαιτήσεις σας σε επιδόσεις, ενώ για τους χιλιομετροφάγους, υπάρχει ο 1.500άρης των 125 ίππων που μπορεί να «οργώσει» την μισή Ελλάδα με ένα ντεπόζιτο.

Είτε θέλεις ευέλικτο όχημα για την πόλη, είτε θέλεις off road animal, είτε απλά ένα αυτοκίνητο που θα σε κάνει να ξαναγαπήσεις την οδήγηση, το Ford EcoSport με το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance, είναι η καλύτερη απάντηση.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις